Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Проф. Радулов: Нищо чудно серийните номера на банкнотите от шкафчето да съвпаднат с онези 68 млн., които Божков е дал на Горанов

Кадър: "Нова телевизия"

Експертът по сигурността проф. Николай Радулов смята, че все повече стари случаи ще се разследват сега. "Очевидно е, че ще излизат все повече и повече стари неща.

Старото златно момче на България

Дълги години сякаш бе забранено дори да се говори за някои работи. Налягането си търси отдушници и сега ще започнат да излизат неща. Преди се задаваха въпроси, но никой не си даваше усилия да отговаря. Сега тези неща ще се струпат като лавина. Всичко ще мине леко, ако Гешев си подаде оставката, но не виждам такова намерение в него", каза той в ефира на "Нова телевизия".

По повод факта, че прокуратурата е започнала разследване на снимките на шкафчето с парите в стаята на Бойко Борисов, Радулов коментира: "Няма да се учудя сега ако серийните номера на банкнотите съвпаднат с онези 68 милиона, които Васил Божков е дал на така наречения Влади (бел.а. бившият финансов министър Владислав Горанов). Какъвто и да е резултата, остава лошото впечатление от предния път - оценката дадена от един и същ главен прокурор. С лекота може да се разбере кога са взети от БНБ, на кого са дадени".

Източник/ци: Petel.bg - новини - Проф. Радулов: Нищо чудно серийните номера на банкнотите от шкафчето да съвпаднат с онези 68 млн., които Божков е дал на Горанов

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!