Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Николай Стайков с остър коментар към премиера: Слагат се пробиотици по рафтовете на Лидъл, в прокуратурата е друго

No photo description available.

Ироничен коментар публикува на страницата си във Фейсбук разследващият журналист Николай Стайков. Реакцията му е провокирана от неуместни изявления на новия премиер  Кирил Петков. 

Ето коментара на Стайков:
„Уважаеми пепепепейци, 
Уважаеми г-н новопремиер, 
Мостовете по Дунав ще ги броиме по-натам, че сложничко стана, обаче израз като "нашата роля е да сложиме хора в прокуратурата ....." и Борисов не си е позволявал. Слагат се пробиотици по рафтовете на Лидъл, тук е друго. 
И проблемът не е в излишното “е”.“

Наскоро Николай Стайков стана носител на специална награда за разследваща журналистика на Държавния департамент на САЩ.

 

Nikolay Barekov:

След снощното изявление на Киро Петков, че щял да слага “наши хора в прокуратурата” Четворната коалиция да забрави всякакви кадрувания в Съдебната система и КПКОНПИ. Корнелия Нинова и Слави добре да помислят дали са толкова отчаяни и нагли като Прокопиев и някои други олигарси, защото ще плащат солидарно цената за вмешателство в независимата съдебна система и санкциите от Европейската комисия. (Справка с Полша).
Гешев и Цацаров спокойно могат да сезират Европейските институции и да започне процедура срещу неправомерните действия на премиера Кирил Петков срещу независими съдебни и антикорупционни органи!

А Киро е толкова неграмотен и му личи от всяка лакърдия, че съм сигурен, че дори това паянтаво правителство ще го надживее политически.

Източник/ци: Николай Стайков с остър коментар към премиера: Слагат се пробиотици по рафтовете на Лидъл, в прокуратурата е друго - Фактор

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!