Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Харвард или ускорен курс по управление в стил "ЧК" е преминал Кирил Петков

Харвард или ускорен курс по управление в стил 'ЧК' е преминал Кирил Петков

Адв. Станислав Станев

Философията на Кирил Петков е опасна за устоите на държавата. Нелепиците, които говори "новият политик", отначало бяха повод за закачки, защото си мислехме, че става въпрос за езикови грешки. След като се получи натрупване, стана ясно, че той си няма никаква идея какво се случва в държавата, независимо че е бил министър.

В интервюто си в "Панорама" обаче Петков съвсем открито се изпусна - ималнамерение да сложи ... хора във ВСС. Т.е. имал намерение да инсталира хора, които да правят това, което инсталаторите очакват, а не каквото предписва законът. 

Подход, при който изпълнителната власт е овладяла и обладала съдебната система е

характерен за мракобесните диктатури

Не знам дали на това ги учат в Харвард, или той хич нищо не е разбрал от престоя си там. По-скоро си мисля, че някой му е провел ускорен курс по управление в стил "ЧК".
Наглостта, с която Петков заяви желанието "си", показва, че или наистина не знае къде се намира и за какво е там, или пък смята, че усмивката му е до там чаровна, че да му простят ... мракобесието, което (се) подготвя.

Намираме се в условията на пълзящ 9-ти септември - Пълзящ, защото дулата на танковете на братушките ги няма. Тяхната липса обаче не е гаранция, че няма да се сварим като жабата в тенджера с вода, която бавно се загрява.

*… имал, защото той го заявява от свое име. Действията на този човек, гледани през призмата на неговата адекватност водят до очевиден извод:, някой друг формулира философията и създава стратегиите, а захорасаната фалшива усмивка просто ги изиграва - като марионетка на златни конци.
Мнението ми не представлява защита на ПП ГЕРБ. Всъщност аз съм смутен и възмутен, че тази партия изостави хората и демокрацията по същия начин, по който властта в Афганистан изостави всичко в ръцете на талибаните.

Източник/ци: Харвард или ускорен курс по управление в стил "ЧК" е преминал Кирил Петков - Фактор

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!