Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Иван Гешев лиже подметките на Радев, Борисов отива право в затвора!

Иван Гешев лиже подметките на Радев, Борисов отива право в затвора!

Иван Гешев смени отношението си към Румен Радев и Кирил Петков!

Обрат с Румен Радев

Главният прокурор Иван Гешев се ориентира бързо накъде духа вятърът. След като властта се смени, той вече говори с респект за президента Румен Радев. Същият Радев, при когото нахълта като при престъпник преди година и половина.

Днес Гешев вече сякаш е друг човек. Преди няколко дни той покани ген. Радев на среща и точно тогава е демонстрирал промяната в отношението си към него. Главният прокурор се е опитал да се хареса на президента, като го е похвалил за добрата работа и е изразил увереност, че той е истински обединител на нацията, писа СЕГА.

Според слуховете Гешев ще се опита да се помири с Румен Радев и да се хареса на Кирил Петков, за да избегне не само своето сваляне, но и разследване. За да избегне затвора, Иван Гешев бил готов дори да предаде Бойко Борисов и да свидетелства срещу него.

Не е тайна, че единствено бездействието на прокуратурата държи все още лидера на ГЕРБ на свобода. Така и не му се повдига обвинение, което го спасява от затвора.

Сега обаче, когато властта е в ръцете на противниковия лагер в лицето на Румен Радев и Кирил Петков, при положение и че САЩ изостави Борисов, Иван Гешев е готов на всичко, за да изкара мандата си, от който има още 5 години, като междувременно оттърве и затвора.

Източник/ци: Иван Гешев лиже подметките на Радев, Борисов отива право в затвора!

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!