Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Хванаха на границата Владислав Горанов с издирван от Интерпол автомобил. След като разбра, се врътна и се върна с друг

Граничните полицаи от ГКПП ”Калотина” хванаха бившия финансов министър Владислав Горанов да кара джип, който се издирва от Интерпол. След като научил това, вместо да остане на място, както му било наредено, Горанов направил обратен завой и си тръгнал. Малко по-късно се върнал с друга кола, управлявана от шефа на известна транспортна фирма. Това научи Фрог нюз от източници в МВР.

Случката се разиграла вчера около 18,30 часа. Горанов се появил на бариерата с  БМВ Х-7, с намерението да замине за Сърбия, предполага се за тържество.  При проверката, обаче органите на реда установяват, че возилото е обект на престъпление и се издирва под дърво и камък от Интерпол в Русия. Полицаите нареждат на бившия министър от кабинета на „Борисов“ да изчака, дакато се извърши пълна проверка. Вместо това, Владислав Горанов включва двигателя, обръща колата,  натиска газта и се маха от мястото. 

Малко по-късно „каца“ на бариерата с друг автомобил, собственост и управляван от шеф на „Юнион Ивкони“. По случая се извършва проверка. Очаква се Горанов да се прибере в страната, за да стане ясно как е придобил возилото на лизинг, защо е напуснал мястото, както и къде се намира в момента издирваното от Русия возило.

Източник/ци: Хванаха на границата Владислав Горанов с издирван от Интерпол автомобил. След като разбра, се врътна и се върна с друг

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!