Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Почина д-р Нина Найденова, бившата жена на Ангел Найденов

Почина д-р Нина Найденова, бившата жена на Ангел Найденов

Булфоно

"Приятели, благодаря ви за загрижеността, но ви моля.. Не ми пишете, не мога да говоря, нито да пиша. На болнично лечение съм с тежък Ковид. Всичко това ме изтощава много. Не ми е добре. На постоянен приток на О2 съм на максимални литри. Разчитам да ме разберете. МОЛЕТЕ СЕ ЗА МЕН, Само от това имам нужда".

Това е последния пост на д-р Нина Найденова на 20 ноември. 

Медицинското съсловие е в траур след загубата на д-р Нина Найденова, първата съпруга на Ангел Найденов. Уважаваната лекарка повече от месец бе на апаратно дишане в болница заради срещата си с коварната зараза. На 20 ноември тя призова в социалната мрежа фейсбук всички нейни близки, приятели и познати да се молят за нея, тъй като състоянието ѝ не било добро. На 9 декември обаче докторката издъхнала, пише вестник Ретро.

Това бе втора среща за нея с вируса в рамките на една година. През пролетта тя отново бе болна, но прекара сравнително леко вируса, след който се възстанови и се върна на работа, за да се грижи за пациентите си.

След новината за нейната кончина фейсбук профилът ѝ бе залят със стотици жалейки. Бившият ѝ мъж Ангел Найденов също пусна такава – снимка на свещ на черен фон.

Как да оцелеем пандемията и мерките

Защо тези хора в „близък контакт“ със страдащи от Covid-19 не са заразени?

Резонанс: Мистерията и науката за повишаване на имунитета на човешкото тяло

Радио-тайната на ДНК (+Видео)

ПОВЕЧЕ...

Източник/ци: Petel.bg - новини - Почина д-р Нина Найденова, бившата жена на Ангел Найденов

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!