Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Кирил Петков: Край на мафията! До няколко години България ще е райско място за живеене!

Кирил Петков даде думата си, че България вече няма да бъде същата!

България вече не е и никога няма да бъде същата – в това се закле новият премиер Кирил Петков, който увери, че само до три-четири години страната ни ще стане пример и райско място за живеене.

Кирил Петков каза край на корупцията!

Петков заклейми корупцията, мафията и всички порочни практики, които бяха ежедневие в дългогодишното управление на Бойко Борисов и ГЕРБ. И заяви твърдо, че престъпността вече няма място у нас. Каквото било, било – край на кражбите, край на потъналите средства.

Петков се захвана лично с основната цел на правителството в момента – да намали цената на тока, от която скочи всичко.

„Стоките, храните от първа необходимост, се вдигнаха неколкократно и обрекоха много българи на бедност, а други на чиста мизерия. Хората се оплакват – отиваш в магазина и плащаш двойно и тройно на това, което си оставял преди, при това за същите продукти.

Това трябва да спре. Цените трябва да се регулират, а доходите да започнат да растат поетапно, но сигурно и периодично. Промяната е в нашите ръце, а специално МВР ще има една основна задача оттук нататък – нито един човек, който и да е той, да не е над закона“, заяви Кирил Петков.

Колкото до депутатите, той не прави никакъв компромис – отсече, че зелен сертификат ще се изисква и за НС, а не само за нормалните хора навън. Никой не е привилегирован, още по-малко тези, които трябва да служат на народа, каза Петков.

Източник/ци: Кирил Петков: Край на мафията! До няколко години България ще е райско място за живеене! – Портал 21

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!