Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Волен се сби с чужденец в центъра на София (ВИДЕО)

Лидерът на "Атака" Волен Сидеров отново се замеси в зрелищен уличен скандал. Лидерът на "Атака" бе заснет на видеоклип как се бие с чужденец в центъра на София. 

На кадрите, публикувани в социалната мрежа, се вижда как група мъже крещят, а основният герой налита на бой. Сред тях е и лидерът на "Атака". Чува се да подвиква на чужденеца: "Научи български, бе".

"Работя до 8 ч. вечер, за да може като изляза на улицата в центъра на София да гледам това. Да, Волен Сидеров е "биячът". Потърпевшият е чужденец отседнал в AirBnb. Сигурно като се прибере в родината си ще разкаже, че в България е много хубаво. Срам ме е къде живеем на моменти", пише публикувалият клипа Недко Кръстев във Фейсбук. 

Сидеров неведнъж се е оказвал в центъра на улични екшъни. През октомври, 17-годишен младеж се оплака, че е бил пребит от лидера на "Атака" в заведение на бул. "Витоша" в столицата. Националистът обаче отрече твърденията на Пело Кръстев.  

Пак през октомври, но през 2015-а, Сидеров събра тв камерите пред НАТФИЗ, след като нахлу заедно с 10-ина свои ортаци от партията във ВУЗ-а и беше ударен от мъже в черно. Тогава лидерът на "Атака" влезе с взлом в Академията и нахлу директно в една от залите, където се провеждат занятия. Според очевидци, се е държал агресивно със студенти, като сипел обиди. Полицията едва успя да удържи развилнелия се националист.

Сидеров с първи думи за боя в центъра на София

Аз постоянно се бия с някого, да. Защо това Ви смущава, аз не мога да разбера. Аз съм известен хулиган. Всеки, който ме предизвика, всеки, който ми каже нещо по мой адрес - неприятно, позорно, обидно..., коментира Сидеров.

Той обясни, че е бил предизвикан: "Минава някакъв и ми казва: Ей, боклук. И аз ставам и му шибвам два шамара. Ако иска да се оплаче от мен. Ако иска да подаде жалба в СДВР, в новото МВР на Рашков...", казва лидерът на “Атака“.

Винаги, когато някой ми каже нещо обидно, аз реагирам. Искам извинение, ако няма извинение, се бия. Това е положението, уточни Волен Сидеров.

Вижте видео от екшъна в центъра на София:

Източник/ци: Волен се сби с чужденец в центъра на София (ВИДЕО) - Lupa BG

Petel.bg - новини - Сидеров с първи думи за боя в центъра на София

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!