Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ани Цолова изригна: Прокуратурата крие кой е крайният получател на милионите от АМ Хемус!

Ани Цолова скочи като истински журналист за истината!

Ани Цолова може и да не е вече на екран (помним, че не беше от удобните), но продължава да държи на истината и да иска да я узнае. Истина, която касае целия народ.

Ани Цолова задава неудобни въпроси, търси истината

Днес тя изригна и на висок глас попита за милионите, откраднати от АМ Хемус. Къде се те и кой, в крайна сметка, е крайният получател на тези пари? Защото е очевидно, че арестуваният в момента човек не е въпросният получател.

„Повече от ясно е, че този човек, когото задържаха, има какво да каже и най-вече иска да го направи! Вижда се обаче, че на някои това не им изнася. Затова се опитват по всякакъв начин да правят спънки, само и само да не се разбере кой е „мозъкът“ на тази схема.

Този, който не иска истината да излезе наяве, е прокуратурата. Но защо?! Защо не й изнася? В момента това, което ни разиграват, е борба и кавга между прокуратурата и ГДБОП. Пълен маскарад и замазване на положението, губене на време“, ядосва се Анна Цолова.

Тя е категорична, че именно инициаторите на въпросната престъпна схема имат интерес и те дърпат конците на цирка в момента. Докато не се разбере кой е взел парите, нищо в тази държава няма да бъде „оправено“, „ясно“ и с „поглед в бъдещето“ – убедена е Цолова.

Източник/ци: Ани Цолова изригна: Прокуратурата крие кой е крайният получател на милионите от АМ Хемус! – Портал 21

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!