Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ванга предсказала кога ще свърши пандемията

Пророчицата много пъти е говорила за заплаха през 2020 г.

В предсказанията на Ванга е включено и времето, когато ще си отиде пандемията.Според пророчицата това ще се случи през 2022 година. Тя твърди, че тогава хората ще дадат решителен отпор срещу заразата.

Още докато е била жива Ванга е предсказала началото и края на пандемията. Както твърдят нейни последователи, пророчицата е говорили не един път за заплахата, която ще надвисне над света през 2020 година.В огледалото на 2020 година над света надвисва корона, били думите на Ванга.

Тя също разказвала, че тази опасност ще дойде от Изток.Нейни последователи твърдят, че пророчицата е предвидила и края на епидемията. Според нея 2022 ще е решаваща в битката с болестта.Всичко ще свърши с първият крясък на петела, била казала Ванга.

Последователите й казват, че прогнозата изобщо не е случайна. И ясновидката е визирала датата 21 март, когато настъпва пролетното равноденствие. На същата дата се сменя и славянския хороскоп. В същия ден завършва годината на Крещящия петел.

Други обаче твърдят, че тя е визирала годината на Петела по китайския хороскоп. Тя, за съжаление, ще настъпи едва през 2029 година.Пророчицата има още едно предсказания за следващата година. Според нея след 2022 година светът ще се измени до неузнаваемост.

Как да оцелеем пандемията и мерките

Защо тези хора в „близък контакт“ със страдащи от Covid-19 не са заразени?

„Деветте думи, които ми помогнаха в това трудно време“

Резонанс: Мистерията и науката за повишаване на имунитета на човешкото тяло

Радио-тайната на ДНК (+Видео)

ПОВЕЧЕ...

Източник/ци: Ванга предсказала кога ще свърши пандемията - Lupa BG

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!