Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Бойко Рашков го смля: Г-н Борисов, явно сте много наплашен от мен и има защо!

Бойко Рашков изобщо не си поплюва с екс премиера!

Служебният вътрешен министър Бойко Рашков, който ще продължи да изпълнява ролята си и в бъдещия кабинет, е сбъднатият кошмар на екс премиера Бойко Борисов. Той не само отлично разбира това, но буквално смля човека от Банкя.

Бойко Рашков попиля адаша си!

След днешния категоричен отказ на Борисов партията му да подкрепи бъдещото правителство, именно заради участието на Рашков в него, вътрешният министър реагира с усмивка.

„Искам да кажа нещо на Бойко Борисов, което, за жалост, надали ще го успокои много. Г-н Борисов, явно сте много наплашен от мен, съжалявам ако ме и сънувате, но… има защо да се боите.

Причината обаче не съм аз. Причината е законът, който Вие и съпартийците Ви погазвахте години наред, без да ви мигне окото. Време е същият този закон да се стовари върху Вас и да си понесете отговорността и последствията.

А дали ще ни подкрепите, или не, това не променя нищо. Дойде времето някой най-сетне да оправдае доверието и очакванията на българите за работещо правителство и нормален живот“, категоричен е Бойко Рашков.

Припомняме, че по време на брифинга си, Бойко Борисов нарече Рашков „еманация на следствените комунистически служби“ и „катастрофа“ за България. А после излезе с призива към новите управляващи да намалят цените на тока и горивата, както било по времето на ГЕРБ.

Източник/ци: Бойко Рашков го смля: Г-н Борисов, явно сте много наплашен от мен и има защо! – Портал 21

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!