Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Борисов праща армия срещу Кирил и Асен

Борисов праща армия срещу Кирил и Асен

Кадър ГЕРБ

Цяла армия умни и красиви от ГЕРБ се закани да прати Бойко Борисов срещу Кирил Петков и Асен Василев.

Boyko Boyko Borisov GIF - Boyko Boyko Borisov Todor GIFs

На война като на война

Boiko Borisov Boyko GIF - Boiko Borisov Boyko Borissov GIFs

Аз ще изправя срещу Киро и Асен армия от хора с по-добри CV-та, по-красиви и по-умни. Няма тема, която да не знам. Но заради благото на държавата ще сложа точно такива хора.” Тази закана отправи експремиерът Бойко Борисов в края на своето поредно живо включване от Фейсбук. Отново той беше заобиколен от разцъфващите млади гербери, които със сигурност ще са част от бойковата армия, предаде Фрог.

„След Тройната коалиция на Станишев имаше огромна разруха, но се справихме. След Орешарски имаше още по-голяма разруха, но пак се справихме. След тези сега ще има катастрофа. Това е моята прогноза. Радвам се, че се разбраха и сглобиха нещо, каквото и да е. Това е единственият начин да имаме редовно правителство", каза Борисов. 

"Народът е казал: "Който нож вади, от нож умира". Ние имаме нашите разбирания, вярваме в Бога, Библията, християнските ценности - мюсюлманите пък в техния бог. Тези, които искат да живеят различно, имат същите права като останалите. Не искам да залитате, да се отнасяте с омраза и пренебрежение, защото това не е правилно", заяви Борисов, обръщайки се към бойковците си. 

„Ще направим всичко възможно и в ЕНП да очертаем принципите на център  - „дясно". В изказването на Петков ме впечатли това, че ще върнат смисъла на израза "народен представител" - само за един ден върнаха представата ни за народен представител - показаха, че са богоизбрани. Навсякъде влизаме със зелен сертификат, само за парламента не въведоха това правило", каза Борисов.  

Експремиерът не пропусна да коментира и случая с вестник "Труд": „През 1944 г. е било точно така - минавало се е и през редакциите на медиите. Когато "Труд" е писал срещу нас, никой не им е ходил в офисите да ги гони. Това е смисълът на властта и опозицията"

Борисов е категоричен, че ГЕРБ няма да подкрепи правителство, в което присъства Бойко Рашков, когото определи като „еманацията на комунистическите следствени служби". „Никой не очаква от нас подобна подкрепа. Иначе какво ще излезе? Че всички харесваме тези хора. Но, не - ние не ги харесваме!",

Той отказа да направи прогноза колко би изкарал новият кабинет, "защото това може да реши само народът".

Източник/ци: Petel.bg - новини - Борисов праща армия срещу Кирил и Асен

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!