Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Краят на Борисов дойде: Кирил Петков съобщи за ареста му пред чужда медия!

Кирил Петков разби на парчета Бойко Борисов!

На пух и прах бе разбит екс премиерът и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов и то лично от Кирил Петков. Бъдещият министър-председател на България даде интервю за немския вестник Шпигел, което накара всички стари корумпирани кадри на властта да побелеят от ужас. Особено Баце.

Кирил Петков обяви края на Бойко Борисов

Кирил Петков заяви категорично, че новото правителство няма да прави компромиси и изключения с никого и ще арестува всеки, забъркан с измами и корупция в управлението на страната досега, пише petel.bg.

На въпрос дали Бойко Борисов е един от бъдещите осъдени и изпратени в затвора, Петков отвърна положително. „Доказателствата срещу Борисов са повече от достатъчни за строга и дълга ефективна присъда. И да, както казах, изключения няма да има за никого“.

Той добави още, че задача номер едно на бъдещия кабинет ще е да изчисти името на България от корупцията, с която е свързвано от години. И основната причина за това е бил именно Бойко Борисов.

„В Европа говорят за нас като за най-бедната страна и винаги ме е било срам от това, болно ми е. Защото имаме възможностите, ресурсите и кадърните хора, с които да вървим напред.

Служебният кабинет на президента Румен Радев доказа, че ако се работи отговорно и с желание, икономическият ръст може да се вдигне с десет процента само за четири месеца. Ние го постигнахме, тепърва ще покажем на всички какво значи работещ кабинет“, заяви Кирил Петков.

Източник/ци: Краят на Борисов дойде: Кирил Петков съобщи за ареста му пред чужда медия! – Портал 21

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!