Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ицо Хазарта: Депутат от ДПС ходи в тоалетната с Пеевски всеки път

Ицо Хазарта: Депутат от ДПС ходи в тоалетната с Пеевски всеки път

кадър и видео: Нова тв

Силно впечатление в първия ден на парламента на Хазарта му направили действията на част от депутатите, докато реч е произнасял президентът Румен Радев.

ДПС имат депутат, който е охранител, обясни Петров

„Имах предложение да вляза в изпълнителната власт. Причината да не го приема, е че познавам възможностите си и смятам, че на този етап не бих бил полезен там”, уточни той по Нова тв.

На въпрос дали би станал министър на културата, той отговори: „Не, не бих станал, защото опитът ми не стига за такава длъжност. Със сигурност това, което съм правил през годините, би ми помогнало да съм полезен в тази сфера”, уточни депутатът.

„Наблюдавах една парламентарна група - вляво от мен. Докато Радев говореше, те си приказваха, говореха си по телефона. Един дори нещо търсеше в носа си. Човек изпада в особено положение, когато гледа това”, обясни Петров.

Хазарта обясни, че не си е казал нищо с депутата от ДПС Делян Пеевски. „Ще кажа нещо, което вероятно голяма част от хората няма да могат да асимилират - ДПС имат депутат, който всъщност е охранител. Когато Пеевски отива до тоалетната, той отива с него. Когато някой друг от тяхната група напуска залата - той също отново отива с него. Това е депутат със заплата, който е сложен на избираемо място и ще гласува закони. А всъщност е охранител”, посочи той.

Рапърът сподели, че е сигурен, че голяма част от хората ще променят отношението си към него. „Наясно съм, че ще трябва да платя тази цена. Ще си струва, ако успея да свърша смислени неща, ако остана верен на съвестта си и некорумпиран”, заяви той.

„Стана ми много готино” - така той каза, че се е чувствал, когато е станало ясно, че е победил Корнелия Нинова и Бойко Борисов в 25 МИР в София. Истинското удоволствие обаче щяло да дойде, когато успее да свърши нещо полезно.

„Не съм виждал хора като Кирил Петков и Асен Василев в българската политика досега. Аз им вярвам и смятам, че те са способни да направят наистина големи промени”, допълни депутатът.
---

Nikolay Barekov: ...не разпознал зам.председател на ДПС и го нарочил за “бодигард” на Пеевски и Карадайъ. Някой да обясни на Хазарта...

Димитър Байрактаров: Казват, че Ицето бил скромно момче? Казват, че той е лицето на промяната? Ех, къса българска памет! Я да видим едно от многото лица на Ицето! Тази промяна ли ни очаква? https://www.youtube.com/watch?v=ao4mL6Gl8Q4

Източник/ци: Ицо Хазарта: Депутат от ДПС ходи в тоалетната с Пеевски всеки път - Petel.bg

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!