Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Димитър Байрактаров предупреждава: Предстои ни месец изпълнен със светли празници и равносметка. Веднага след него... поредното ограбване на българския народ

May be an image of 1 person

Предстои ни месец изпълнен със светли празници и равносметка. Веднага след него ни очаква поредица от тежки кризи, придружени с висока инфлация, а народът ще разчита на Ицето-Хазарта да хвърли печеливш зар!

Всъщност, предстои поредното ограбване на българския народ. На прицел са 15 милиарда лева в частните пенсионни фондове и 100 милиарда лева депозити на населението в банките.

Умни хора са казали, че всичко в историята се повтаря, през 1996 година държавата бе поверена в ръцете на 36 годишен премиер без управленчески и житейски опит.

Днес държавата отново, вместо да бъде поверена на опитни и знаещи хора, бе поверена на млади хора, които тепърва ще трябва да се учат и са без никакъв опит. Последствията предстои да понесем върху собствените си гърбове, друг е въпроса каква тежест ще можем да понесем.

Първото заседание на 47 Народно събрание, което премина в стил "мълчанието на агнетата" и даже Тошко бе мълчалив, сякаш даде да се разбере, че задкулисието ще дърпа отново конците, а подкрепата на ДПС за избор на председател на НС го потвърди!

Много скоро хиляди българи ще разберат каква грешка са направили, но всички заедно ще трябва да изпием чашата с горчивата течност!

Димитър Байрактаров

Източник/ци: Facebook

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!