Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Мика Зайкова попиля Борисов: Дебне като хиена за мърша!

Мика Зайкова не съжалява, че няма да бъде депутат!

Грам не съжалява Мика Зайкова, че няма да бъде депутат в средващия парламент. Това признава тя самата и споделя, че с радост ще се наслади на спокойствието и душевното си здраве – нещо, което не се отдава особено сред народните представители в НС.

Мика Зайкова подреди добре Бойко Борисов

Обичаната и уважавана от повечето българи и свои колеги Зайкова през смях казва, че не е като Бойко Борисов. Който неуморно драпа към властта и дори беше заявил, че ще умре, ако не управлява.

„Вижте го, та той не спира! Почивка няма този човек, а също е вече на възраст. Дебне като хиена за мърша, скрита в храстите. Не спира да тръби по брифинги как Кирил Петков и Асен Василев ще се изложат, как няма да се справят с управлението…

И какво цели с всичко това – да внуши, че той единствен е Бащицата и Месията на България ли?! Щеше да е смешно, ако не беше жалко и срамно. Видяхме го докъде докара хората и държавата, а още иска.

Спри се, бе! Погледни се отстрани! Оттегли се с достойнство или поне колкото ти е останало от него“, смята Мика Зайкова.

Най-възрастният депутат от миналия парламент е категорична, че първото, върху което трябва да работят новите политици, е повишаването на доходите на всички българи – работещи и пенсионери.

„В Европа сме от години, но все повече не живеем като европейци. Смятайте докъде са ни докарали, щом хиляди българи, в това число и млади, вече твърдят, че при Тодор Живков животът е бил в пъти по-добър. И да, аз не бих им противоречила“, казва Мика Зайкова.

Източник/ци: Мика Зайкова попиля Борисов: Дебне като хиена за мърша! – Портал 21

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!