Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Браво! Кирил Петков и Асен Василев с най-добрата новина за доходите на българите!

Кирил Петков и Асен Василев зарадваха българите с най-чаканата новина!

Доходите на българите няма да намаляват, а тъкмо обратното – ще се повишат. Тази най-дълго чакана и щастлива новина съобщиха бъдещият премиер Кирил Петков и финансовият служебен министър Асен Василев.

Кирил Петков и Асен Василев вдигат доходите

Водачите на „Продължаваме промяната“, които народът изстреля на първото място на парламентарните избори, са категорични, че най-важната задача е да се повиши стандартът на живот на населението.

Те зарадваха първо всички пенсионери с новината, че добавките от 120 лева месечно няма да спрат в края на тази година, а ще продължат да се раздават всеки месец на всеки един пенсионер.

От Коледа пък ще влязат в сила новите изчисления и повишения на пенсиите, които няма да бъдат в толкова голям размер като добавката, но ще гарантират на най-бедните минимална пенсия от 490 лева. Нещо, което много стари хора не бяха и сънували досега, пише informiran.net.

Кирил Петков и Асен Василев обаче няма да спрат само до пенсионерите и пенсиите. Те са убедени, че е нужно спешно увеличение на минималната работна заплата, която трябва да стане поне в размер на половината от средната такава.

И дори това да не се случи в началото на идната година, то увеличението ще бъде приоритет за бъдещия кабинет, за да се реализира след месеци или максимум година.

Новата власт реши колко ще е пенсията, минималната заплата и майчинските

Източник/ци: Браво! Кирил Петков и Асен Василев с най-добрата новина за доходите на българите! – Портал 21

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!