Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Мръсна игра: Борисов в завера за отстраняването на Бойко Рашков от управлението!

Бойко Борисов не спи от ужас пред Бойко Рашков и последиците, които ще се стоварят върху главата му!

Мръсна игра и задкулисни уговорки за отстраняването на Бойко Рашков от управлението завъртя екс премиерът Бойко Борисов. Това довериха за сайта Информиран.нет доверени източници от „Позитано“ 20.

Бойко Борисов в завера срещу Бойко Рашков

Да, това е адресът на централата на БСП, а причината е, че Борисов е влязъл в договорка с подалият оставка лидер на левицата Корнелия Нинова. Двамата провели разговор и със Слави Трифонов като го увещавали, че от Рашков няма полза в един бъдещ кабинет.

Както знаем, след победата си на изборите, Кирил Петков и Асен Василев остават категорични, че четвърти избори няма да има. И правителство ще бъде съставено, каквото и да им струва това.

Евентуално участие на най-харесвания от народа вътрешен министър, какъвто е Бойко Рашков в бъдещия кабинет обаче, е сериозна заплаха най-вече за Борисов, но и за Нинова.

„Бойко Борисов няма защо да го коментираме, знаем какви чудовищни схеми разкри Рашков за него и хората му. Корнелия обаче също има какво да губи. Тя е в политиката отдавна и да не се лъжем – бъркала е в кацата не един или два пъти.

При едно щателно и подробно разследване на всички корупционни сдебки през годините, ще лъсне и нейния з@дник. Затова се е съгласила на общата игра с Борисов“, алармират източниците.

Източник/ци: Мръсна игра: Борисов в завера за отстраняването на Бойко Рашков от управлението! – Портал 21

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!