Следвайте "Буднаера" в Телеграм

След връщането на Херо Мустафа от САЩ Румен Радев ще обяви "Крим е украински", а САЩ ще разположат ракети срещу Крим

alt

След "Крим е руски, какъв да е" мандатът ще е на американското посолство. След връщането на Херо Мустафа от САЩ президентът ще обяви "Крим е украински".
 
Посланикът на САЩ Херо Мустафа знаково лети за Вашингтон за инструкции заради посланието "Крим е руски, какъв да е" на президента Румен Радев.
 
Американското посолство не зае позиция след "Крим е руски, какъв да е" - посланието на президента му спечели на 100% вота на БСП и русофилите. 
 
Победата на "стратегическия лидер" Румен Радев е важна за САЩ - за геостратегическото разгръщане в региона им е необходим генерал.
 
Американците са наясно, че Путин ще предизвика ядрен конфликт, но няма да върне непотопяемия самолетоносач на ВС на Русия Крим на Украйна.
 
След изявлението на Румен Радев обаче стана скандал - Киев реагира много остро, а Вашингтон не иска да изгуби Украйна.
 
С "Крим е руски, какъв да е" президентът Румен Радев искаше да си гарантира втория мандат, който обаче ще е изцяло проамерикански.
 
Затова Кремъл реагира сдържано на позицията на президента "Крим е руски, какъв да е", оценявайки го като предизборен ход.
 
Крим си е руски за Путин, той спечели четвъртия си мандат с него - защо Радев да не спечели втория с Крим.
 
За Путин обаче е важна позицията на Румен Радев за базата на ВМС на САЩ, в която Пентагонът ще разположи ракети срещу Крим.
 
С "Крим е руски, какъв да е" президентът Румен Радев може да спечели втори мандат, но няма да може да откаже на американците за базата на ВМС на САЩ.
 
bgsniper.com

Източник/ци: След връщането на Херо Мустафа от САЩ Румен Радев ще обяви "Крим е украински", а САЩ ще разположат ракети срещу Крим

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!