Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Виктор Орбан: Няма да си тръгнем от ЕС! Ще го променим, за да не ни затрие!

Виктор Орбан заяви твърдо, че Унгария ще се противопостави на Брюксел!

Унгария няма да излезе от ЕС, а ще продължи да държи на себе си и да му се противопоставя винаги, когато е необходимо. Това заяви премиерът Виктор Орбан като добави, че ако много неща в Брюксел не се променят, те заплашват да затрият нормалността в Европа.

Виктор Орбан твърдо се противопоставя на Брюксел

Орбан беше категоричен, че държавата му ще продължи да спира мигрантите на границата си и да не ги допуска в страната. Както и че по всякакви начини ще забранява и възпрепятства промиването на мозъците на хората и най-вече на децата по темата кой мъж, кой жена, кой кон…

„Достатъчно време сме живели всички в комунистическа диктатура и си го спомняме отлично. Така че Брюксел да не се надява, че ще приемем нов диктат и ще се съгласим с него.

Но и ги уверявам, че няма да се отърват лесно от нас, ако се надяват ние просто да си излезем от ЕС доброволно. Това няма да се случи. Ще се случи обаче реформация на ЕС, която отдавна трябваше да стане“, увери Виктор Орбан, пише glasove.com.

Премиерът на Унгария заяви, че целта на държавата му е да запази своя суверенитет, а не в един момент да се превърне в част от някакви импровизирани съединени европейски щати.

Както знаем, догодина Орбан ще влезе в битка за премиерския пост, а огромна част от унгарците вече са заявили категоричната си подкрепа за него.

Източник/ци: Виктор Орбан: Няма да си тръгнем от ЕС! Ще го променим, за да не ни затрие! – Портал 21

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!