Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Вашите гласове: Харвардското дуо ще клекне не само за Македония, ами за всички важни за България неща

“Когато сбъркаш веднъж (справка НДСВ) е човешко, когато повториш грешката си (справка ГЕРБ) значи не си особено умен, ако обаче вече двайсет години повтаряш едни и същи грешки (справка двамата мошеници), значи си просто дебил…”; “Струва ми се, че се подготвя огромно национално предателство”; “Те ще клекнат не само за Македония, ами за всички важни за България неща, които са национален интерес”; “Уж чегърташе герб, а накрая излезе, че изчегърта бсп”; “Корнелия Нинова, това е Боби Михайлов в политиката”; “На някои денят им за размисъл идва СЛЕД изборите”: безпощадният народен анализ след изборите на 14 ноември в рубриката ни "Вашите гласове". Ако коментарът ви не е сред тях, не се отчайвайте. Ако коментарът ви е изтрит, формулирайте го по друг начин и запазете добрия тон! Публикуваме коментарите на нашите анонимни читатели без редакторска намеса.

Вашите гласове: Харвардското дуо ще клекне не само за Македония, ами за всички важни за България неща

стар и помнещ

Истинската 1990 г настъпи. Може би сега започва преходът, не завършва. Този човек показа огромна воля, дух и морал. И личен пример, след чудовищната репресия срещу него, семейството му и последователите му.

млади, компетентни и харизматични политици.

Особено - компетентни по престъпления по НК чл.311 , млади и харизматични измамници !

Канадскиот долàр...

...още не се е заклел като депутат, а вече дава посока на външната ни политика?! Момчето е нетърпеливо и това е добре. Какво стана със законноста на законовите актове, които детето на лейтенант Херо е подписало в битността му на министър? Споменаването му от Байдън ги прави законни ли?

Мунчо

Г-н Петков , симпатичен сте ми , НО относно АНТИБЪЛГАРСКАТА държавна устроеност на БЮРМ , КРАЖБИТЕ на българска история и достижения на БЪЛГАРСКА ДУХОВНОСТ и КУЛТУРА пак от БЮРМ , тормоза и подтисничеството на хора с БЪЛГАРСКО САМОСЪЗНАНИЕ в същата тази БЮРМ , ПОРУГАВАНЕТО на националният ни флаг и историческите военни паметници и гробища и т.н и т.н и т.н са ЧЕРВЕНА ЛИНИЯ ( та чак лилава ! ) , която НЕ СЕ ПРЕМИНАВА с някакъв "нов подход", който май и на Вас не ви е известен. Подхода е само един: БЮРМ , сега преименувана като РСМ , е държава възникнала през 1944 г.и има своята история СЛЕД тази година. Там се говори и пише ( официално ) вариант на БЪЛГАРСКИЯ ЕЗИК и има редица критерии за начало на преговори за влизане в ЕС ( пр. ,, Копенхагенския " ) , които не си ги е измислила България ( тя ги е ИЗПЪЛНИЛА ! ) и които РСМ ПРЕДВАРИТЕЛНО следва да изпълни за да се получи ЕДИНОДУШИЕТО в ЕС за началото на преговори. Дотогава ВЕТО !!!! Ако смятате да стъпчете ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОТО МНОЗИНСТВО - над 90% от българския НАРОД ЗА ВЕТО - поради гореизброените причини , то считайте се за ПОЛИТИЧЕСКИ ТРУП !!! Много бързо и окончателно.

Диагноза

Когато сбъркаш веднъж (справка НДСВ) е човешко, когато повториш грешката си (справка ГЕРБ) значи не си особено умен, ако обаче вече двайсет години повтаряш едни и същи грешки (справка двамата мошеници), значи си просто дебил...

Онзи

Учудвам се, че има изненадани. Още през м. юли стана ясно, че нашите са кандисали, след като външният министър Светлан Стоев поиска „по-широка рамка за маневриране при преговорите с Македония“, тъй като сегашната била непродуктивна от гледна точка на червените линии, заложени в нея. Нали не си мислите, че прави такива изказвания просто ей така, без одобрението на Радев? Петков и Василев са продължение на президента и ще свършат мръсната работа, за да остане той в бяло. Трябва само да го прокарат в Народното събрание, което при новата конфигурация не е невъзможно. Опасявам се обаче, че няма да се разминем само с Македония, а ще има преговори и вероятно съгласие за нови американски бази у нас. В тази връзка си мисля, че високият резултат на ДПС може да не е чак толкова лоша новина, доколкото биха сдържали американските ламтежи. Стига, разбира се, да не изтъргуват националния интерес срещу спокойствието на Пеевски или нещо друго.

Чезаре Ламброзо

Точно. Правителство ще има с дневен ред който е известен и който няма нищо общо с интересите на българския народ. 1.Клякане на Македония за да влезе в ЕС и НАТО; 2.Ваксинация поне на 80% от туземното население; 3. Приемане на Истанбулската конвенция; Патериците на Канадските шмекери са ясни: На първо място - ДаеБъ на Ристю. Следват чалгарите и естествено самоубийците от БСП-то.

Gen Gurko

Струва ми се, че се подготвя огромно национално предателство.

Никола Тесларов

Аз съм от тези, които гласуваха! Даже пропътувах общо 140 километра, за да дам гласа си и през това време прочетох в един форум следното: От едната страна са левичарите на Байдън, от другата съветските комунистите на Решетников, а по средата стои един самотен Бойко Борисов! Минути по-късно в Гласове видях изказване на Орбан, че Унгария няма да напуска ЕС, а ще го реформира! Е, къде сме ние и кой ни докара до това жалко положение? А и не е маловажно дали европейските ни партньори ще ни простят слугинското заиграване и преиграване с новата американска администрация, с която си ставаме все по-близки в "добрата практика" на манипулиране и фалшифициране на изборите! Ако някой е имал илюзията, че всичко, което започна миналата година не е форма на тероризъм за налагане на нов либерален ред в Европа, в частност в България, да спре да се заблуждава! Либералният елит е над Конституцията, законите, реда, правилата и морала! Клуб по интереси на незаконно забогателите, които няма кой да накаже! Доживяхме ги/го!

"Адаши,Аз гласувах за вас,но ако предадете Българщината"

На някои денят им за размисъл идва СЛЕД изборите. На повечето.

байо Петко

Така е, колега. Каквото си търсихме, намерихме...

Христо

абе всичко много хубаво, ама пипнеш ли костите на убитите и умрели за свободата на Българите в провинция македония...ще има.....Да си знаеш!

ха ха ха

Да си дойдем на думата! България за продан!

Да,

готви се предателство на българските национални интереси.

Ohoboho

Почва се! т.е. от наша страна няма да има никакви претенции по никакви въпроси...

Кирил Петков: Искаме нов подход към Скопие. От българска страна политиците няма да бъдат проблем

Как се казваха онези хора в Османската империя, които са били отнемани от родните им места, след което са били възпитавани и обучавани, за да служат на Империята срещу собствените си народи?

от нагли по-нагли

Буквално на следващия ден след изборите, още преди да са финализирани резултатите, ни съобщава за посоката на политиката, която искат да водят спрямо Македения. Защо не няколко дни преди това? Защото стотиците балами, гласували за тях, може би щяха да се усетят, че нещо не е наред и че тези са проводници на чудни интереси. Единствената ми надежда остава поне партиите, с които евентуално ще се коалират, хубаво да прочетат тези изказвания преди да си набухат главата в торбата.

диктатура

Те ще клекнат не само за Македония, ами за всички важни за България неща, които са национален интерес. Изобщо не бива да управляват.

observer

Безсмъртната мисъл, че революцията изяжда децата си, носи в себе си романтичната илюзия, че самата тя не е следствие от крайно болестно състояние на обществото, а висша форма на политическия живот. Идея лансирана всеки път от поредните, успели силово да отнемат властта от другите преди тях. Няма революция в човешката история, която да не е изяждала децата си, преди да отстъпи мястото на естествения еволюционен процес.

Спас

Този тласък хем наляво, хем в центъра, накъде ли ще ни тласне?

Рубльов е много тъп......

А харвардското дуо са остри като ятаган, нали...

Онзи

Заглавието не отговаря съвсем на истината, защото за партията на Петков и Василев са гласували към 10 % (около 630 000 души) от избирателите, имащи право на глас. По-голямата част от хората или не гласуваха, или вотът им се разпръсна към другите политически сили. Колкото и да се радват на победата, „Продължаваме промяната“ нямат подкрепата на мнозинството от българите. Смятам, че е за добре. Народът не е толкова глупав, колкото го изкарват - хората отказаха да легитимират с гласа си американските проксита. Тиха съпротива.

OLD

Сега е шансът на Слави Трифонов, да покаже държи ли си на думата и дали е наистина патриот. Като откаже подкрепа на двамата министри от " Сл. кабинет" Номер 1, през 2021 година.Същото и за Нинова, БСП и коалиционни партньори . Но май ще е като във филмът"Куче в чекмедже" : "Татко ще ми купи колело, ама друг път"! Ех, хора, български граждани ????

121 депутата ще се случи. България започва по един нов път, по който всички ще се гордеем, заяви Кирил Петков в първия брифинг на "Продължаваме промяната" след изборите.

Боже, пази България!

Кирил Петков: Ще говорим с всички парламентарни групи без ГЕРБ и ДПС

Интересно ще е да чуем разговорите с Възраждане...

Въпрос

А как ще изолирате ДПС , след като те водят във кърджали, разград, силистра, търговище ? Може да не ви харесва, но ДПС са фактор. Никой ли не вижда тенденцията в тези райони ? Накрая май ще си останете само софията и околностите да си въобразявате че сте България ?

Ицо Хазарта бие Нинова и Борисов в София с 31.57%

Това не е новина. Това е трагедия, спортисти и артисти да задават дневния ред на обществото, а то да върви след тях.

дано корнелия и нац.съвета на бсп да не приемат оферта от мошениците

В спешен порядък Борисов, Нинова и Карадайъ да започнат преговори за общ фронт за защита на демокрацията и законността.

Народът даде ясен знак, че иска да изчегърта цялата политическа система в сегашния й вид - партии, социолози, политолози, омразни лица и т.н.

Това по същество е революция, но по мирен път. Оправданията за уплашените от вируса и машините хора не издържат на никаква логика. Вижте гласуването в Турция, когато има вътрешна мотивация и желание, нищо не може да спре избирателя. Огледайте се около вас - колко хора носят маски, колко хора са ваксинирани и се пазят и ще разберете, че не вирусът е изплашил българина. Никой не иска да признае истината, че ниската избирателна активност е резултат от желанието и омерзението да бъде наказана и отстранена от власт системата от политически отношения, защото за народа цялата тази машина е един общ кюп, в който външни и вътрешни сили си играят собствените си игрички. Вижте резултатите при 25 % изб. активност - ПП - 26.8 %/ реално 6.5% от общия брой избиратели/, ГЕРБ 21 %/реално 5.7 %/ , БСП - 10%, тя се свлече до 2.5 % от общия брой гласоподаватели. Докъде трябва да падне избирателната активност, за да разберат политиците и техните началници, че трябва нещо радикално да се промени. Никъде в ЕС изборните резултати от последните избори - Германия и др. не се стигна до такъв червен картон на самопровъзгласилата се "политическа класа". Затова ги виждате по студията и политици и социолози с "увиснали носове" да мрънкат нещо, даже и не оспорват вота при многото нарушения и недостатъци на машинното гласуване. Последното се превърна в организиран опит народът да не отиде на избори, а това да направят само най-твърдите "глави". В интересите на обществото е всички отговорни хора и българската интелигенция да се мобилизират и да върнат вярата на хората в държавната власт, защото ако това не се направи, пътят надолу ще бъде страшен и непредсказуем. Камбаната на съвестта ни трябва да забие, че нещата вече отиват извън контрол.

Какъв бюджет

Уж чегърташе герб, а накрая излезе, че изчегърта бсп

БСП-арите са мазохисти

11% от техният вот отиде при ПП на подмяната! "Честито"!

БСП отече в канализацията. Амин!

Радев и вътрешната опозиция се трудиха неуморно, двете поредни загуби, ината на Корнелия да седи докрай на потъващия кораб, страхът на остатъчната част възрастни гласоподаватели на БСП от вируса и машинния вот, както и смяната на поколенията помогнаха доста. Това беше! До тук!

observer

Корнелия Нинова, това е Боби Михайлов в политиката.

мда

Трудно се изчегъртва реалността и единственият политически отговорен държавник Бойко Борисов към този момент! Масовият българин се доказа за пореден път при тези избори като майкопродажник и национален предател! Сега, никой да не се оплаква от битието си, като е направил такъв калпав избор да предпочете закононарушителите, мошениците и националните предатели да го управляват.

observer

Това не е трагедия. Това е комедия.

Модераторчето, ще останеш без работа!

Вервай ми!

Източник/ци: Вашите гласове: Харвардското дуо ще клекне не само за Македония, ами за всички важни за България неща | glasove.com Новини

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!