Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Кирил Петков бие шута на Стойчо Кацаров!

Кирил Петков няма да се церемони със Стойчо Кацаров!

Нов здравен министър

Една от най-големите промени, които „Продължаваме промяната“ ще направи, ако вземе властта след няколко дни, е да смени здравния министър. Това заяви лидерът на партията Кирил Петков, писа Epicenter.bg.

Това значи, че Стойчо Кацаров ще изхвърчи от политиката, ако се състави правителство с мандат на ПП. Нещо, което изненадва сериозно, тъй като Кацаров бе назначен от президента Румен Радев, а се счита, че държавният глава и Кирил Петков нямат различия.

Очевидно обаче различия има и те са основно в здравеопазването. Веднага след въвеждането на зеления сертификат Петков обяви, че той трябва да бъде изписван и за антитела. Едва преди ден д-р Кацаров се вслуша в мнението му и въведе тази поправка.

Кирил Петков бие шута на Стойчо Кацаров

Не е ясно какво друго не се е харесало на Кирил Петков в работата на Стойчо Кацаров, но е факт, че той ще назначи друг здравен министър, ако поеме властта.

В ефира на Нова ТВ К. Петков заяви още, че вярва, че неговата партия ще спечели изборите. Шансовете за това са значителни, ако гласуват над 3,3 млн. души, смята той.

Източник/ци: Кирил Петков бие шута на Стойчо Кацаров!

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!