Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Narod.bg: Бойко скри Котараците в Дубай, от страх пред арест спешно се изнесе и шефът на „Водстрой 98” Велико Желев


"Котаракът" Сашо Сталийски ваканцува в Дубай до изборите по заповед на Буци

Престъпната шайка около Бойко Борисов се изнесе отново зад граница пред страх от арести. Източник на Narod.bg вътре от ГЕРБ докладва, че лично Бойко Борисов е заповядал на целия мафиотски кръг „Котараците” да се изнесе в Дубай до изборите, за им спести евентуални белезници покрай акциите на МВР шефа Бойко Рашков за купуване на гласове.

Друг мотив Буци да прикрие касичките си зад граница са разследванията, които вървят по серия обществени поръчки, които от години пълнят с евро по 500 чекмеджетата на Борисов и придворните му олигарси.

Така под пара самолета за Обединените арабски емирства хванали „котараците” Иван Алексиев, Богомил Гьорев, Росен Русимов и любимецът на Тиквата Александър Сталийски.

Сред зорлем „командированите” в Дубай е и Велико Желев, чиято фирма „Хидрострой“ погълна компрометираната „Водстрой 98“. Желев е главен заподозрян за кражби на милиони от бюджета с манипулирани строежи в цяла България.

Бизнесменът бе осветлен, че е превел 21 милиона лева от магистрала „Хемус“ по сметка в Дубай.

Засега не е ясно дали босът на „Котараците” – пернишкият олигарх Людмил Стойков, също не е сред спешно отлетелите далеч от МВР престъпници на ГЕРБ.

Източник/ци: Само в Narod.bg: Бойко скри Котараците в Дубай, от страх пред арест спешно се изнесе и шефът на „Водстрой 98” Велико Желев - Narod.bg

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!