Следвайте "Буднаера" в Телеграм

"Елит"???: Пламен Узунов целувал @нус и в@гин@ при ръкополагането си

Пламен Узунов целувал анус и вагина при ръкополагането си

Пламен Узунов, скандалният екс съветник на президента Румен Радев, е преминал през древен и неприкрито сексуален ритуал, за да бъде ръкоположен като масон в ложата „Слънце ориент“ на пловдивския олигарх Георги Гергов, научи Lupa.bg от запознати с традициите на тайното общество.

Невзрачният пловдивски милиционер е целувал 7 пъти символно изображение на име "ламен" (от латински - чиния, бел. ред.), което носи стилизирани образи на в@ин@, @нус и простатна жлеза и означава единоначалието на двата пола.

Класически ламен на Ордо Темпли Ориенталис. Сексу@лн@та символика не е случайна

За съжаление този емблематичен момент не е попаднал във видеозаписа с ръкополагането на Узунов, превърнал се в пресния хит на социалните мрежи. От кадрите се вижда само как бившият МВР шеф е съблечен гол и е с черна превръзка на очите съгласно масонския ритуал при ръкополагане на нов член.

"Всяка ложа си има свои специфички ритуали, а сексу@лн@та символика е типична за т. нар. "пловдивски синод". ... някои членове да се стряскат, когато им обяснят, че ще допрат устни до полови и отделитени органи. Тези традиции идват още от древен Египет и са на повече от 3000 години", разказа ни запознат в детайли с тайните действия, които всъщност не са чак толкова тайни.

Президентският съветник Пламен Узунов бе арестуван миналата година заради теч на информация и корупционни схеми с олигарсите от Русе братя Бобокови, но обвинения не му бяха повдигнати.

Преди няколко месеца Пламен Узунов бе заснет на „делова“ среща с бившия митнически шеф Петко Петков в столичния ресторант „Ловен парк – Виктория“, на която комуникираха помежду си с бележки, а накрая Узунов си тръгна от заведението с обемист плик.

Според обясненията на митническия бос, Пламен Узунов му издействал животоспасяваща операция в Швейцария и в знак на благодарност му купил кутия пури и бутилка ром. Веднага след срещата им племенницата на Петко Петков – Евелина Харизанова, бе назначена за шеф на „Митница Тракийска“, която отговаря за почти цяла Южна България.

Източник/ци: Пламен Узунов целувал анус и вагина при ръкополагането си - Lupa BG

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!