Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Борисов много се ядоса на журналист

Кадър Б.Борисов, ФБ

Борисов се ядоса на журналистически въпрос, защо се гневи, че машините, които са им дадени са до 22-ри номер, след като машините са само учебни за избирателите.

Той заяви, че ще вземе камерата на репортерката и да види дали може да обучи оператора да снима без камера.

"Три пъти ми задавате същия глупав въпрос", каза той на репортерката. "Тя разбира прекрасно, но това я карат да пита. Така че айде. Коя е вашата камера да ви я взема половин час, а вие обучете оператора как да снима.", заяви той, цитиран от Блиц.

"Той зададе и няколко въпроса: Защо са там тези машини, защо ги пази държавата, защо са същите. На ГЕРБ са дали 2 машини, до 22 номер. Как да обуча хората, като машината е до 22-ри номер. Нашият номер го няма. Още веднъж са нарушили правилата."

"Три пъти ми задавате същия глупав въпрос. Как да обуча тези хора, като нашия номер го няма. Номерът на Радев ли да покажа?! Не ме интересуват другите партии, другите партии мълчат, защото гласовете, които взимат с тези 228 машини, ще им дадат на тях, за да влезе и Мая. Кажете ми коя е вашата камера, искате ли да взема половината, а вие после обяснете на оператора си как да работи с нея.", обърна се той към журналистите. 

Борисов отново заяви, че са неверни измислиците на Рашков за среща на ГЕРБ с БСП и ДПС и заяви, че с Корнелия Нинова не е говорил от година, а с ДПС от повече и си общуват само в парламента. Той припомни, че само ДБ и ИБНИ на Манолова са били против броенето на разписките, за да има контрол. "Ами ето тези 228 машини с 228 000 гласа щяха да бъдат хванати", уточни той. 

Борисов призна, че ще заведе във вторник дело срещу Бойко Рашков, заради твърденията, че има банка. "Чакам адвоката ми, че и той ловджия", обясни Борисов.

Източник/ци: Petel.bg - новини - Борисов много се ядоса на журналист

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!