Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Lupa.bg: Кръчмарите се отричат от Ричард Алибегов

Председателят на Асоциацията на заведенията Ричард Алибегов изпадна в немилост пред собствените си хора, научи Lupa.bg. Защитникът на заведенията, който се биеше в гърдите, че пази правата на ресторантьорите, е бил бламиран, като оставката му е била поискана на последното събрание на асоциацията.

Според колегите му, той изпълнява политически поръчки на ГЕРБ и не работи за благото на бранша. Останалите ресторантьори са категорични, че Алибегов с всичките си действия дотук е маскирал политически решения.  Ресторантьорите са се надигнали срещу него и са безкомпроминси в желанието си той да напусне председателския пост. На заседанието се стигнало почти до физически сбълъск между Алибегов и друг голям собственик на заведения, който му поискал оставката, разкрива източник на Lupa.bg.

Последните действия на Алибегов отново бяха свързани с нахъсване за протести. Преди две седмици той обяви, че браншът ще протестира из цялата страна ежедневно.

Факт е обаче, че през последната седмица Алибегов липсва от общественото пространство, което вече има своето логично обяснение. Според запознати, Ричард обаче нямало да падне по гръб и в момента обмислял създаването на алтернативна асоциация на ресторантьорите.

Както е известно, Ричард Алибегов е собственик на някои от най-оборотните заведения по столичния бул. "Витоша", както и на веригата "Рафи". В миналото той е бил съдружник на осъдения на доживотен затвор като предводител на бандата за поръчкови убийства "Килърите" Петър Стоянов, по-известен като Пешо Сумиста.

Източник/ци: Първо в Lupa.bg: Кръчмарите се отричат от Ричард Алибегов - Lupa BG

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!