Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Владо Николов смачка Борисов като фас, Радев е най-великият в историята!

Владимир Николов застава с името си зад Румен Радев и го подкрепя безрезервно!

Волейболната ни легенда Владимир Николов е сред спортистите, които издигат кандидатурата на Румен Радев и Илияна Йотова за предстоящата президентска надпревата на 14 ноември. Той вижда бъдещето на България свързано само и единствено с тази президентска двойка.

Владо Николов никога не е криел, че е човек с десни убеждения. Той неведнъж се е изказвал негативно за социализма и времето на Тодор Живков.

Затова за мнозина е изненадващо, че именно волейболният треньор (понастоящем) е в инициативния комитет на Румен Радев, който преди 5 години дойде на власт с гласовете главно на електората на БСП.

За Николов обаче вече не е толкова важно кой е десен и кой е ляв. Според него ген. Радев е доказал, че обединява нацията и е президент на всички. Нещо, с което Петър Стоянов и Росен Плевнелиев преди него не могат да се похвалят, тъй като тя бяха с ясно изразени партийни пристрастия.

Владо Николов подкрепя напълно Румен Радев и Илияна Йотова

Ето защо Владо Николов вижда в лицето на Румен Радев най-силния президент в българската история. Според него досега на този пост не сме имали толкова ярко изразена личност, която на практика да командва една парламентарна република.

Разбира се, за да подкрепя Радев, е ясно, че Николов не е доволен от управлението на Бойко Борисов. Той го намира за крадливо и пропито от корупция, като дори му се вижда доста нагло ГЕРБ да продължава да участва в изборите.

Подкрепата към Радев на един от най-славните ни спортисти е голям удар по Борисов, който в продължение на години беше свикнал да обира вота на спортистите. Очевидно обаче тези времена са отминали, тъй като и друга легенда на спорта – бившият футболист Емил Костадинов, е в ИК на Радев и Йотова.

„Трябва Румен Радев да остане на власт, защото той е олицетворение на принципност и прозрачност в политиката“, смята Владимир Николов.

Източник/ци: Владо Николов смачка Борисов като фас, Радев е най-великият в историята!

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!