Следвайте "Буднаера" в Телеграм

ГЕРБ и грандоманският непукизъм при ограбването на България

Автор: Иван Михайлов

Всяко правителство от 90 г. до сега прегръщаше схемите за кражба, измислени от предишните правителства. Идваха на власт и започваха да „управляват”, влизайки в занаята как да крадем. Отначало плахо, а когато добиеха самочувствие в кражбата, обогатяваха схемите с нови правила. В очакване да сдадат властта, а по-късно да се върнат отново в нея.

Скъпи симпатизанти на ГЕРБ, ДПС, БСП намазали тъничка благинка от 12 годишното управление на ГЕРБ.

Скъпи Румен, Василка, Ахмед, Мюмюн, Цветанка, и още хиляди като вас, недоволни от това, че някой казал ГЕРБ трябва да се ИЗЧЕГЪРТА. Не ГЕРБ - КОРУПЦИЯТА, КРАЖБИТЕ И ГРАБЕЖИТЕ ,УПРАВЛЕНИЕ НА ХОРА от различни партии СДС, БСП, ДПС,ГЕРБ, ЦАР КОМУНИСТ, обединени от едно общо дело – Крадем за да забогатеем.- Това трябва да се ИЗЧЕГЪРТА.

Където ровнеш излизат схеми за крадене на пари.

И няма милост краде се отвсякъде и от всичко. И това не е от вчера.

Започна от СДС, както Костов казваше – „Най – важното сега е да изградим класа на богатите.” И започнаха да я изграждат.

Така се появиха първите схеми за кражби. После след избори, идваха другите, които обогатяваха схемите, а след тях други и схемите ставаха все по-разнообразни, а хората родени и откърмени от майка БКП /които се ползваха от тях,/ ставаха все по-богати.

Всяко правителство от 90 г. до сега прегръщаше схемите за кражба, измислени от предишните правителства. Идваха на власт и започваха да „управляват”, влизайки в занаята как да крадем.

Отначало плахо, а когато добиеха самочувствие в кражбата, обогатяваха схемите с нови правила.

В очакване да сдадат властта, а по-късно да се върнат отново в нея.

И така до идването на ГЕРБ - Новото крило на БКП, не само бързо възприе схемите, но имаше опит от силовите си прояви - рекет, кражба на коли, разпространение на наркотици и начина на управление се промени.

От тихи кражби при миналите правителства се стигна до грандомански непукизъм и публичност при ограбването на държавата и населението на България.

Демонстрация на ненаказуемостта на ГЕРБ, забъркана в стотици схеми за грабежи.

Не е трудно да се ИЗЧЕГЪРТА корупцията, да се спрат грабежите. С няколко закона и добро желание за изпълнението им това може да се случи.

ПО - ТРУДНО Е ДА СЕ ИЗЧЕГЪРТА ПРОСТОТИЯТА И МАЛОУМИЕТО НА ХОРАТА, КОИТО НЕ ИСКАТ ДА ВИДЯТ РЕАЛНОСТА ОКОЛО СЕБЕ СИ И ОТНОВО, И ОТНОВО ДАВАТ ГЛАСА СИ ЗА ТЕЗИ, КОИТО НИ ОГРАБВАТ.

Източник/ци: ГЕРБ и грандоманският непукизъм при ограбването на България.

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!