Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Край на мечтите за промяна! Кирил Петков влиза в затвора за 5 години

Кирил Петков може да се озове зад решетките!

Затворът

Мечтите на хиляди, дори милиони българи са напът да се сгромолясат. Лицето на промяната в България Кирил Петков е изправен пред реалната възможност да прекара следващите 5 години в затвора.

Това стана ясно от изявлението на лидера на „Атака“ Волен Сидеров в „Панорама“ по БНТ. Той обяви в ефир, че неговата мисия е да вкара Петков зад решетките и затова подал сигнал до органите на реда.

Кирил Петков може да се озове в затвора за 5 години

Причината за евентуално дело срещу лидера на „Продължаваме промяната“ е скандалът с двойното му гражданство. Приемайки поста на министър на икономиката, докато все още е бил с двойно гражданство, е нарушпил Конституцията на Република България и това автоматично заплашва Петков със затвор, който по закон е до 5 години.

Волен Сидеров е единственият, който настоява Кирил Петков да бъде лишен от свобода и да понесе цялата строгост на закона. Той се зарече, че ще преследва докрай бившия икономически министър.

Ако Петков бъде изправен пред съда под угрозата да бъде лишен от свобода, то той няма да може да стане премиер, което е жесток удар по неговите симпатизанти, а те са наистина много. Към момента дори се счита, че „Продължаваме промяната“ може да спечели изборите на 14 ноември.

Източник/ци: Край на мечтите за промяна! Кирил Петков влиза в затвора за 5 години

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!