Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Кирил Петков: Голямата задача е много по-важна, има по-важни неща

Голямата задача е много по-важна, има по-важни неща от страха и това е да бъде променена България. Очаквам следващите 30 дни само за двойното ми гражданство да се говори", каза Петков.

"Какво да отговорим госпожо, като 15 пъти ни питат едни и същи въпроси. Защо да ни питат, като всички отговориха, юристите отговориха – ще изчакаме Конституционният съд да се произнесе, няма какво ново да ви кажем (по темата)", включи се и Асен Василев. Той посочи по-важното – когато се спрат кражбите и парите, които се крадат, отидат за здравеопазване и образование и да бъде сложен край на феодализма: "България ще стане едно страхотно място, в момента, в който всеки си запретне ръкавите, изчисти си около къщичката и си подредим държавата. Това е, което искаме да направим".

"Видяхме, как за 4 месеца можем да спрем 2 млрд. потенциални за раздаване от ББР, видяхме как язовири, магистрали се строят на тройни цени – представете тези всички средства да отидат при хората, които нямат пари", уточни Петков.

До два дни ще бъде извадена програма на "Продължи промяната" (на сайта "Промени.бг"), обеща Петков. Той каза и, че ако им се даде шанс, след 4 години няма да има спомен от Пеевски и всичко необходимо да заработи съдебната система, включително да ги няма в нея определени хора, начело с главния прокурор, ще се случи. А Асен Василев посочи, че с 6 млрд. лева, които се крадат годишно, ще има пари за това децата ни да не ходят на частно за добри оценки и знания, да лекуваме хората тук, а не да ги е страх и да се лекуват в чужбина.

Zlatka Koleva

May be an image of 2 people, people standing and suit

Източник/ци: Подкрепа за Кирил Петков и Асен Василев | Голямата задача е много по-важна, има по-важни неща от страха и това е да бъде променена България | Facebook

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!