Следвайте "Буднаера" в Телеграм

С кандидатурата за президент на Мустафа Карадайъ ДПС обърка вече подредената схема на задкулисието

С кандидатурата за президент на Мустафа Карадайъ ДПС обърка вече подредената схема на задкулисието

С кандидатурата за президент на Мустафа Карадайъ ДПС обърка вече подредената схема на задкулисието.

Оказва се, че издигането на Мустафа Карадайъ за президент обърква предварително подредената схема на задкулисието.

ДПС е специфична партия. Освен че през целия преход успя да запази етническия мир, е и партия която винаги е работила със знаци и посланията и винаги трябва да се разчитат знаците между редовете. С издигането на Карадайъ ДПС казва до тук бяхме балансьори.

От сега нататък свиквайте че ще бъдем участници в реалната политика. Времето на пазене на етническия мир със снишаване отмина и е време за равностойна игра.

ДПС ще пази и достойнството на избирателите си след жестоката обида, която им нанесе Румен Радев с поведението си към Мустафа Карадайъ.

Радев забрави, че Карадайъ е политически представител на най – голямата българска малцинствена общност в България и чужбина. ДПС както винаги застана зад тях в този специфичен случай на обида към тях и отговорите дойде с издигането на Карадайъ за президент.

Прави впечатление, че в двойката е Искра Михайлова. Тя има дългогодишен опит в ЕС от където започна предизборната кампания на Карадайъ давайки знак, че ние сме европейска държава.

Искра Михайлова е вицепрезидентът, обичан от много български кметове и бизнесмени получили съвети в усвояването на еврофондове. Друг емблематичен знак като отговор

на щенията на задкулисието бе мощното включване на Делян Пеевски в предизборната кампания.

Пеевски води след себе си минимум 100000 гласа на фенове, които го обичат заради многото дарения които е дал от собствения си джоб.

Всички тези знаци би трябвало да запалят лампата на техните опоненти че срещу тях се изправя гигант. Изборите стават все по интересни.

Кристиян Коев

Източник/ци: С кандидатурата за президент на Мустафа Карадайъ ДПС обърка вече подредената схема на задкулисието

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!