Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Николай Марков: Вече не понамирисва, а направо си смърди!

Вече не понамирисва, а направо си смърди!

Ако българската прокуратура и съд се поставят във васално положение спрямо американската администрация по казуса с гражданството на Кирил Петков, това ще бъде края на българската съдебна система. Неиният естествен крах! Аз също съм изумен от нахалството на този индивид и на лекотата с която обяснява извършеното от него и не само от него очевидно престъпление. На всичко отгоре и Конституционният съд трябвало да го изслушва лично, защото искал да обснява престъпното си поведение! Да не говорим за Радев, който е бил информиран надлежно и навреме преди да го назначи, но последващото му поведение говори ясно кой стои зад тези конституционни и законови правонарушения, а защо не и престъпления по някои текстове на глава 1 от Конституцията.
----------------------------------------------------------------------------------------
Никой не може да бъде поставян над върховния български закон, най-малко посолствата на която и да била държава. И въпреки, че латентните клакьори на извратената ни демокрация оправдават всеки свой, за да обвинят всеки чужд на обърканата им природа, мисля, че точно сега е времето прокуратурата и съда да защитят достойнството на българската нация и държава. Утре ще бъде късно, защо политическата и лична емоции не са добър съветник и могат да докарат с лекота огромни проблеми, несъществуващи в плоския ум.
-------------------------------------------------------------------------------------
Радев е яснен - продал се е по много причини, но това не е края на играта. Нищо не започва и свършва с един човек, който и да е той. Впрочем, истинската развръзка предстои.
Предстои.

Николай Марков

May be an image of 1 person

Източник/ци: Николай Марков - Posts | Facebook

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!