Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Карбовски за Анастас Герджиков: Разпродаден човек, без гръбнак! Подлога на Борисов!

Мартин Карбовски право в целта, застреля проф. Анастас Герджиков!

Острият език на журналиста Мартин Карбовски не подмина кандидата за президент проф. Анастас Герджиков. Нещо повече – той зададе директен и неудобен за избраника на ГЕРБ въпрос, с който буквално го застреля. Е, всички чакаме отговора…

Мартин Карбовски призова Анастас Герджиков да не се държи като подлога на Борисов

Карбовски попита направо какво мисли Анастас Герджиков за управлението на ГЕРБ през годините, но на първо място и най-важното – какво е мнението му за шкафчетата, пачките, изобщо за „мебелировката“ на г-н Бойко Борисов.

„Всеки човек има мнение, трябва да има такова, още повече, че му се полага по право. Та питам аз проф. Герджиков, ей така, като гражданин, какво е неговото мнение за мебелите на Борисов?

Надявам се да чуя отговора му, ясен и точен при това. В противен случай, ако отговор няма, това ще значи, че господинът е разпродаден на ГЕРБ човек и защитава корупцията на партията, която си го е избрала“, коментира Мартин Карбовски.

Мнозина в мрежата обвиняват Анастас Герджиков, че е подлога на Борисов, подставено лице, а Карбовски го предизвика да докаже противното. В крайна сметка професорът твърди, че е независим, но във всичките си интервюта се скъсва да славослови партията на Бащицата.

Според Карбовски проблемът на проф. Анастас Герджиков е, че е конформист, но още по-големият е „липсата на гръбнак“. Не осъзнаващ, че от години насам в България няма нищо друго, освен пластмасова политика. И политика на масово крадене, разграбване, унищожение.

„Дълго още тази страна няма да се „оправи“. Борисов трябва да се пенсионира като Ангела Меркел, но стореното от него, ще остане задълго.

Още дълго ще имаме проблеми с парите, с инфраструктурата, с инфлацията, със здравната система и енергийните мощности. Това явно е орисия, нашата си“, коментира Карбовски, пише 1den.bg.

Точно месец има до предстоящите парламентарни и президентски избори. Тепърва започва предизборната кампания, която ще извади на показ кой и за какво всъщност се бори. Единственото, което трябва да правим, е да гледаме, да слушаме и да мислим!

Източник/ци: Карбовски за Анастас Герджиков: Разпродаден човек, без гръбнак! Подлога на Борисов! – Портал 21

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!