Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Бимбалов: Защо футболните шефчета отново си избраха за господар Боби Михайлов?

В ДУПКАТА Защо футболните шефчета отново си избраха за господар Боби Михайлов? Заради последните 16 години, в които българският футбол стана по-негледаем от махленско мачле в събота следобед.

Нови таланти няма, но не защото не се раждат, а защото никой няма време и желание да се занимава с тях. А и за какво? Черното тото си върви, глей кво хубаво ни се получава. Аре духай там свирката. Абе, съдията, ти знаеш ли, че много приличаш на келнер… Я ела, че пак ми се е паднала оная чаша с дупката… ха-ха-ха

Добре, това не сме ние. Ние сме другите, дето пак ще изпсуваме, ще се врътнем встрани и ще си гледаме футбол от някоя истинска лига. Но тъжното е, че през тези 16 години сигурно много деца в тази отвлечена държава са се родили с поне част от таланта на Бербатов. И понеже не им се е получило да станат добри футболисти, им се налага да се превърнат в нещо друго. Например в келнери.

И още нещо. Това, което се случи днес в БФС не е нещо, което не ви засяга, дори и ако предпочитате Рахманинов пред Роналдо. Истината е, че изборите в БФС са избори по български. 14 ноември идва. И не, Господ не е българин.

Радослав Бимбалов, Фейсбук

Избирането на Боби Михайлов за шеф на БФС взриви мрежата:

Адвокат Стефан Левашки:

Щом Боби Михайлов го може значи всеки Боби го може. Очаквайте скоро завръщането и на другия Боби. Каквато ни управата на футбола, такава ни и управата на държавата. Нация от кретени сме, добре че бързо се топим и скоро няма да ни има на картата..

Борис Бонев, общински съветник в СОС:

Каквато ни е Държавата, такъв ни е и футболният съюз.

Безвремието в българския футбол ще продължи, а ние ще се вайкаме, как футболни джуджета ни размазват и десетилетия не можем да се класираме за голямо първенство. Имаше възможност за промяна, но статуквото победи...засега! Дано същото не се случи и на 14-ти ноември.

Източник/ци: Бимбалов: Защо футболните шефчета отново си избраха за господар Боби Михайлов?

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!