Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Narod.bg: Ето ги „бедните“ пътни строители на Бойко от платения протест – карат мерцедеси за 200 бона (СНИМКА)

Платеният от чекмеджето на Бойко „протест“ на пътните строители в София е чиста форма на рекет над служебния кабинет да изплати пари, които хунтата ГЕРБ вече е откраднала. Това сигнализира пред Narod.bg бизнесмен, запознат с драмите в сектора.

May be an illustration of 1 person
Колажи и карикатури | Facebook

По-рано днес бунт на бачкатори и тежка строителна техника затапиха пъпа на София в „триъгълника на властта“ като демонстрация под прозорците на властта.

May be an image of 1 person, standing and outdoors
Колажи и карикатури | Facebook

Ако работниците в тези фирми стоят без пари, причината не е в служебното правителство, а в бившите управници, с които са сключени порочните договори, както и в работодателите им, които прибирал милиарди, а плащат жълти стотинки.

May be an image of 4 people, people standing and outdoors
Колажи и карикатури | Facebook

За капак наглите пътни фирми настояват за изплащане на близо 900 милиона лева за извършени ремонти. Всъщност целта на платения от Бойко Борисов протест, подпомогнат от пишман синдикалистите КНСБ, е бутане на служебното правителство, назначено от Румен Радев и това вече не е тайна за никого.

По-рано строителният министър Виолета Комитова обяви, че ще разговаря само със собственици на фирми, а пътните строители поискаха нейната оставка.

Каква е истината за „бедните“ строители, обаче, които нямат пари за хляб, според лъжите от протеста?

Най-дребните шефчета във едно от дружествата, което активно строи при диктатурата на Мутрата и ГЕРБ – „Автомагистрали-Черно море“ АД Шумен, карат коли по 200 000 лева, научи Narod.bg.

Ето разказа на очевидец:

„Тази кола аз съм я снимал в село Червена Вода, Русенско. Тя е служебната на ръководител на бригада за пътно строителство на фирма „Автомагистрали“ в Шумен.

В тази фирма коли втора употреба не се купуват. За незапознатите ще кажа, че е мерцедес S 550 с 8 цилиндъра, бензин, 4х4 с голям разход на гориво и цена над 200 000 лева.

Ако си мислите, че е случайно, другите бригадири са с Ауди Q7. А дали шефчетата не са по Малдивите лятоска и на Аспен зимъска?, пита риторично Мирослав Станчев с публикация във фейсбук.

Източник/ци: Само в Narod.bg: Ето ги „бедните“ пътни строители на Бойко от платения протест – карат мерцедеси за 200 бона (СНИМКА) - Narod.bg

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!