Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Кирил Петков: Да, Борисов ще влезе в учебниците – като най-наглия грабител на България!

Кирил Петков е отвратен от клеветите по свой адрес и този на президента Румен Радев!

Служебният икономически министър Кирил Петков, който заяви сериозната си кандидатура за пряко участие в управлението на държавата, не крие, че се чувства отвратен. От ежедневните и ежеминутни клевети и лъжи, петнящи името му и това на президента Румен Радев.

Кирил Петков сравни Борисов със земята

Всички те, разбира се, излезли от устата на екс премиера Бойко Борисов. Вчера лидерът на ГЕРБ посети Пловдив, където се срещна с жените от партията си.

И вместо да говори за плановете, идеите и инициативите на своите хора, той отново завъртя старата издраскана плоча – колко е лош Румен Радев и какви чудовища са „хората му“, разбирайте служебния кабинет.

„Борисов отново превърна предизборната си кампания в агитация против Радев, като доводите му не са основани на никакви факти. Това са просто едни огромни обиди и низости, хвърлени по адрес на трети лица. Пред които не смее да си покаже очите.

Запитайте се защо? Запитайте се какво разкри именно Румен Радев за тази престъпна шайка, която ако беше на Запад, отдавна щеше да е зад решетките. Точно това се опитваме да променим и ще го направим ако хората ни гласуват доверие.

Защото г-н Борисов е прав – да, той ще влезе в учебниците, както сам е казвал. Но не с доброто, което е направил на родината си, а като най-наглия и безскрупулен грабител на България.

По целия свят има политически злоупотреби и облагодетелстване на властта, няма да се лъжем. Но да ошушкаш народа си, да го острижеш до кокал, това никъде другаде го няма“, гневи се Кирил Петков.

Източник/ци: Кирил Петков: Да, Борисов ще влезе в учебниците – като най-наглия грабител на България! – Портал 21

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!