Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Карбовски: ЕС иска да изтрие България от лицето на земята! (ВИДЕО)

Мартин Карбовски избухна срещу ЕС в предаването на Тошко Йорданов!

Сам срещу Брюксел

Безработният от почти година Мартин Карбовски даде израз на емоциите си спрямо ЕС в предаването на Тошко Йорданов „Студио Хъ“ по „7/8 tv“. Повод за избухването на журналиста бе поскъпването на тока.

Карбовски разкри, че скоро промишленият ток ще струва от 400 до 600 лв., а досега струваше 350 лв. Това е огромен скок нагоре, от което следва и повишаването на битовия ток.

„Кретените от Брюксел решиха да заложат на ВЕИ, решиха да правят зелена сделка, никой не знае какво е това. Знам само, че се лишават от въглищата, защото много цапат и се лишават от ядрена енергия.“ – каза Карбовски в ефир.

Съгласно тези нови договори трябва да се разрушат всички електроцентрали, което изглежда като самоубийство, защото по този начин ще се купува ток отвън и така цената му ще е много по-висока.

Мартин Карбовски нарече ЕС „кретени“

Според Карбоски от ЕС не може да са толкова глупави. Той разкри пред Тошко Йорданов, че смята, че тези действия са целенасочени, за да изтрият държави като България от лицето на Европа.

Припомняме, че през летните месеци у нас се усети осезаемо поскъването на тока. „Марица-Изток“ в най-скоро време ще бъде унищожена, с което цената на тока ще скочи още повече.

„За 30 години не си мръднахме пръста да построим електроцентрала“, избухна Карбовски.

Цялата изява на Мартин Карбовски в „Студио Хъ“ можете да изгледате във видеото!

Източник/ци: Мартин Карбовски: ЕС иска да изтрие България от лицето на земята! (ВИДЕО)

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!