Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Представяте ли си диалог между Борисов и народа? Защо Борисов? Ами просто защото ГЕРБ това е Бай-Ганьо!

АНАСТАС ГЕРДЖИКОВ: НАЙ-ГОЛЕМИЯТ ПРОБЛЕМ НА ГЕРБ БЕШЕ ЛИПСАТА НА ДИАЛОГИЧНОСТ!?

Представяте ли си диалог между Борисов и народа?
Защо Борисов? Ами просто защото ГЕРБ това е Бай-Ганьо!
Има Борисов, има ГЕРБ. Няма Борисов, няма ГЕРБ!

Диалог №1: Уважаеми българи, правителството на ГЕРБ спира АЕЦ-БЕЛЕНЕ, не защото е гьол и вътре крякат жаби на стойност близо три милиарда лева, а щото ми се обади един краварин от щата Делауеър и ми каза, че ще ми лъснат офшорните сметки в кутията на Пандора или ще ми ги замразят! Даже може да съобщят, че съм лежал в чешки затвор, през 90-те години, защото дарявах на братята чехи амфитамини за добро здраве! Ей за това! Просто искам да съм честен и ДИАЛОГИЧЕН с Вас!

Диалог №2: Уважаеми българи, тъй като строителството на магистрали в България е най-крупната далавера, която мога да врътна и да източа бюджета, трябва да изменим закона за обществените поръчки чрез инструмента INHAUSE!
Т.е. ние даваме поръчката на един без конкурс, щото тя е необичайна и много спешна, така правят в Европа, а той ще раздава работата на който си поиска и с каквито цени си поиска. Ще сключва договори с тях не за определена работа, а за доставка на материали! Накрая всичките ще ми се отблагодарят, като ми изпратят финикийско благодарствено писмо! Просто искам да съм честен и ДИАЛОГИЧЕН с Вас!

Диалог №3: Уважаеми българи, няма да строим ЮЖЕН ПОТОК, защото накърняваме интересите на баджаначката на Моника Люински и нейната страна. Така руснаците ще станат много силни и влиянието им в Европа ще нарасне още повече!
Скоро дойде един дето изяде голям бой от оня църния на президентските избори и ми каза или Южен поток или паричките ми в арабските банки! Съжелявам, че ще загубим 400 милиона евро годишни такси за България, както и ползване на евтин газ, но мойте парички, Моника Люински и Европа са ми най-важни!
Просто искам да съм честен и ДИАЛОГИЧЕН с Вас!

Диалог №1001: Уважаеми българи, днес ще Ви разкажа 1001-та приказка от моя живот в ШЕХЕРЕЗАДА т.е в ГЕРБЛАНДИЯ.
Знам, че Ви преметнах, когато спряха Европейските фондове на Станишев, щото аз го натопих пред Олаф, както и скроихме номер на Доган и го записахме, когато раздаваше постове, поръчки и пари на онази среща в онова турско село. Но, тези два номера ми спечелиха изборите през 2009 и станах ПРЕМИЕР!

Не Ви казах, че се „разбрах“ първо с големите бизнесмени от бизнеса с алкохола! Особено с Мишо бирата, станахме първи приятели. Първанов ряпа да яде! Който не слушаше му пращах Дянков, генерал Ваньо Танов и накрая всички кандисаха на мойте условия! И така започнах с всички едри бизнесмени. После се заех с бюджета! Там падна много работа. То закони ли не сменяхме, фирми ли не създавахме, накрая станахме приятели дори с Шуши. Той получи най-големия десерт. Така изучихме финикийската азбука. С нейна помощ печелихме избори след избори и купихме всичко в нашата държава!

Затова нямам проблем с прокуратурата, медийте, синдикатите, службите и всички институции в тази държава. За съжаление една кака ме снима с пачките и кюлчетата в чекмеджетата у нас и приказката идва към своя край. Затова искам да Ви кажа за последно, има едно момче, умно, образовано, ректор на университет.

Аз си го избрах, като Цацата, той трябва да стане президент. И знаете защо! Щото Радев е диктатор, и не може да обедини народа! С юмрук не става бе мили мои. С пачки става и с кюлчета! Те така, нека изберем ректорчето, то ще ни обедини с нови пачки, с нови кюлчета в нови чекмеджета. Вижте сега, той не е от ГЕРБ. Ама се нави, щото ние ще го подкрепим! Ся, аз му казах, да казва, че той няма нищо общо с ГЕРБ.

Просто един „случаен инициативен комитет“ начело с г-н Чолаков от ГЕРБ, г-н Михайлов „канарчето“, баба Карадочева, бъдещият президент, дето с Орешарски развалиха седянката, Георги Марков тайният сътрудник на управляващите в сянка и много други диалогични като мен хора, го срещнали случайно на улицата и му предложили и той се съгласил. Така, че той няма нищо общо с ГЕРБ и аз му казах, да ни критикува, за да ни обедини за преодоляване на политическата криза и да се състави правителство, щото аз ще ставам разследващ журналист. Ще разследвам всички тези приказки, които 12години Ви разправях!
Просто искам да съм честен и ДИАЛОГИЧЕН с Вас!

Г-н Герджиков, ГЕРБ никога не можеха да водят честен и принципен диалог с българския народ, поради огромните злоупотреби с парите на българските данъкоплатци, разрушаване на дейността на държавните институции, като и най-важното, как ще възстановим морала и нравствените ценности на новите поколения, извратени от един модел на корупция, реализирани на практика от една политически организирана престъпна група, която трябва да бъде елиминирана окончателно от управлението на страната и получи заслужено възмездие от българските съдилища!

ЗАТОВА НЯМАШЕ ДИАЛОГ г-н Герджиков! Но, мълчите като трафикант на разпит! Защото, ако кажете истината, ГЕРБ няма да гласуват за Вас! Затова мълчите!
Радев беше честен с народа! Затова ще Ви победи!

Petar Kartev

Източник/ци: Представяте ли си диалог между Борисов и народа? Защо Борисов? Ами просто защото ГЕРБ това е Бай-Ганьо! – Свободно слово

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!