Следвайте "Буднаера" в Телеграм

ОТВРАТИТЕЛНО!

Автор: Проф. Лъчезар Аврамов, фейсбук

Отвратително е да се започва предизборна кампания с лъжа, особено ако кандидатът е Ректор на „Алма матер“!

„Изтеклата информация за моята кандидатура даде повод на политическа партия ГЕРБ да обяви подкрепата си за мен“ е стартовото съждение на една нечистоплътна манипулация.

От къде изтече, колега Герджиков, информацията, която така приятно изненада Бойко Борисов, че Вашите планове напълно съвпадат с неговите, та няма нито едно условие към Вас?

И що щете в централата на партията, срещу която Вашите студенти цяло лято протестираха, като олицетворение на корупцията и разрухата на държавата. Шайката, която разруши държавността и изгони младежите по чужбина. С която никой не разговаря за бъдещо управление, дори ако корупционните й мрежи успяват да я държат като „първа или втора политическа сила“.

Единствената полза от Вашето появяване на политическата сцена е състава на Инициативния Ви комитет, който илюстрира докъде са достигнали пипалата на олигархично-мутренската власт, отишла завинаги в небитието на историята. Надявам се!
Дали сте толкова наивен, в декларативното си очакване – „Аз смятах, че много повече партии ще застанат зад мен и ще припознаят кандидата, който ще може да осъществи нужното. Разчитал съм най-много на подкрепата на дясно-центристките партии“.

Не само дясно-центристките партии няма да застанат редом с ГЕРБ зад гърба Ви.
Защо Ви трябва това леке в приличната академична биография?

Източник/ци: ОТВРАТИТЕЛНО!

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!