Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Пеевски спира възхода на "Продължаваме промяната", прави балотажа за президента битка. И дава рамо на Корнелия Нинова

alt

Президентът Румен Радев и Иво Прокопиев вероятно не трябваше да провокират Делян Пеевски с привикването в ДАНС.  
 
"Поздрави на г-н Прокопиев. Тепърва ще стават ясни нещата за много хора", заяви Пеевски на излизане от Агенцията и контраатакува с офшорката на Асен Василев.
 
Пеевски не изпрати поздрави на Радев, но спира възхода на пропрезидентския проект "Продължаваме промяната", което ще повлияе на кампанията и ще направи балотажа битка. 
 
Делян Пеевски даде рамо на Корнелия Нинова с атаката срещу Иво Прокопиев - БСП беше сочена като четвърта или пета политическа сила за вота, но след атаката срещу "партиите на Прокопиев" получава шанс да изпревари "Продължаваме промяната" и "Демократична българия".
 
Ако вътрешната опозиция не бойкотира вота на "БСП за България", тя може да е втора или трета политическа сила и да претендира за мандат за управление.
 
"Ние се готвим просто да влезем в 47-ия парламент, а да получим мандат за управление", заяви бившият депутат Георги Свиленски от БСП пред Нова Нюз след акцията на Делян Пеевски.
 
Това обаче не зависи само от БСП. Ако Пеевски не продължи атаката срещу "партиите на Прокопиев", а вътрешната опозиция бойкотира вота на "БСП за България", БСП вероятно ще е след ИТН, "Демократична България" и "Продължаваме промяната".
 
bgsniper.com 

Източник/ци: Пеевски спира възхода на "Продължаваме промяната", прави балотажа за президента битка. И дава рамо на Корнелия Нинова

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!