Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Мика Зайкова: Догодина работещите у нас ще тънат в мизерия, затвор за цялото НС!

Мика Зайкова изригна потресена и отвратена от случващото се у нас!

Отвратена до мозъка на костите си от случващото се у нас и все по-нарастващата бедност на хората, е Мика Зайкова. Най-възрастният депутат от партията на Слави Трифонов – Има такъв народ направи чудовищна прогноза за идните месеци. Която, за жалост, е напълно достоверна.

Мика Зайкова предвеща същински ценови апокалипсис

„Всичко се вдигна в пъти, в пъти! Цената на природния газ, която миналата година беше 25 лева, днес е 94 лева. Това не е двойно, това е неколкократно завишено. На хората им настръхва косата от сметките за ток, вода и парно. А като отидат в магазина и на пазара си тръгват с все по-празни кошници.

Най-елементарните стоки вече се превърнаха в лукс – олиото, млякото, зеленчуците, хляба… Какво ще правим догодина?! Ще ви кажа – работещите хора ще мизерстват само след няколко месеца. Да не говорим за пенсионерите, чиито 120 лева на месец бонуси отдавна са изядени“, гневи се Мика Зайкова.

Тя добавя, че още през пролетта и лятото на идната 22-ра година ще има рязко увеличение на цената на тока за домакинствата. Това тя свързва с жестоката спекула, която се разиграва на свободния пазар, пише informiran.net.

Бясна от тази национална трагедия, Зайкова е убедена, че цялото Народно събрание е за затвора, докарало народа до просешка тояга – особено кабинета на ГЕРБ и Бойко Борисов.

„Та българите все още взимат смешна минимална заплата, обидна и подигравателна, най-ниската в целия ЕС. Хората доказано обедняха с цели 50 процента и отдавна вече си купуват наполовина по-малко неща, отколкото преди. Какво правим оттук нататък, страшно е!“, не крие страха си Мика Зайкова.

Източник/ци: Мика Зайкова: Догодина работещите у нас ще тънат в мизерия, затвор за цялото НС! – Портал 21

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!