Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Делян Пеевски отиде на разпит в ДАНС драстично отслабнал

.

Пеевски се появи пред сградата на Агенцията, която дори оглави за часове през 2014-а, видимо драстично отслабнал, малко след 12,30 часа днес, носещ плътна маска от висок клас. 

Делян Пеевски отиде на разпит в ДАНС

Делян Пеевски беше разпитан в ДАНС, а после бе причакан на изхода от журналисти. Най-настоятелни бяха тези от Дневник, който попитаха Пеевски какво е казал при разпита.

„Каквото имах да казвам по темата, го казах вчера, излишно е това. Поздрави на г-н Прокопиев“, отговори Пеевски, докато опитваше да излезе навън.

Той помоли репортерите да стоят на малко разстояние от него, тъй като има грипна епидемия, да не се бутат и да се успокоят.

Последваха въпроси кой го е поканил на разпита, от къде са неговите приходи и за какво са използвани, кои са дъщерните му фирми и плащал ли е за тероризъм.

Не съм плащал за нищо, каза Пеевски и излезе извън сградата.

Оттам продължи: „Щом съм в ДАНС, кой ме е поканил според вас. Отзовал съм се, дал съм показания. Ще се показвам, бъдете спокойни, ще се показвам и тепърва ще станат ясни нещата за много хора.“

Междувременно на сайта си ДАНС съобщи, че е започнала проверка във връзка с разкритията на международното журналистическо разследване „Досиетата Пандора“. 

„Извършват се действия в съответствие със законовите компетенции на ДАНС, включително и обмен на информация с партньорски служби и организации. Проверяваните лица имат връзка с информация, изнесена в разследването на Международния консорциум на разследващите журналисти (ICIJ) „Pandora Papers“, пише в него.

Източник/ци: Делян Пеевски отиде на разпит в ДАНС - Lupa BG

ДАНС извика Делян Пеевски на разпит

Petel.bg - новини - Пеевски след разпита в ДАНС: Бъдете спокойни, ще се показвам и тепърва ще станат ясни нещата за много хора

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!