Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Емил Димитров: Ревизиите на Петков и Василев са пиар, дано Десислава Радева вече да не взима решенията на президента

"Всеки трябва да си върши работата в даден момент. Надявам се, че Кирил Петков и Асен Василев имат желание да правят ревизии и вече се водят дела по проверките им. Преди имаше министри, които скачаха срещу прокуратурата, а сега подават сигнали там. Преди се надпреварвахме кой ще разкаже виц за милицията, а сутринта състезанието беше кой първи ще отиде да натопи другия там. Кирил Петков и Асен Василев никога не са работели като ревизори, само се правят на такива. Всичко е пиар. Накрая ще кажат, че са занесли всичко в прокуратурата. Не виждам заряд в тези хора и им нямам доверие. Сигурно ще влязат в парламента". 

Това заяви бившият екоминистър Емил Димитров - Ревизоро. "Имаме хора с опит и такива, които искат да го придобият. Нашият президент не можа да се реализира като обединител. Той е съпруг на първата дама. Надявам се тя все още да не взима решенията. Много повече ми харесва проф. Анастас Герджиков. Ако е истина, че ще има военна за вицепрезидент, още по-добре. Вчера бях в Пловдив. Видях офицери, които бяха облечени с гащеризони от чистотата", разказа Ревизоро. 

"Поставих се на мястото на министъра на екологията. Премиерът щеше да ме пита още на сутринта какво се случва с кораба до Камен бряг. Колко подобни случая има и защо министърът не е на място от първия ден? Дано да не се разцепи корабът, защото тогава отново ще си прехвърлят вината един на друг. Не може след 10 дена да ходят министри и зам.-министри и да обясняват какво се е случило. Няма как да обясняваш, че водата била по-чиста отпреди, а в същото време да виждаме как се изсипват торовете във водата", каза още Димитров.

Източник/ци: Емил Димитров: Ревизиите на Петков и Василев са пиар, дано Десислава Радева вече да не взима решенията на президента - Фактор

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!