Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Достоен! Кирил Петков хвърля Гешев и Борисов в затвора от раз

Кирил Петков няма да прости всичките грехове на Иван Гешев!

Гешев пада от власт

Една от главните задачи, които Кирил Петков си е поставил, ако стане премиер, е да смени незабавно главния прокурор. Това разкри самият той в ефира на БТВ, пише Factor.bg.

Завършилият „Харвард“ предприемач застава напълно зад хилядите хора, които от 2 години скандират против Иван Гешев и искат да го видят далеч от прокуратурата. Петков е готов на всичко, за да смени Гешев. За целта дори може да прокара нови закони, които не изискват единствено КС да може да уволнява главния прокурор.

Кирил Петков маха Иван Гешев

Лидерът на „Продължаваме промяната“ е категоричен, че Гешев е зло, което трябва да бъде премахнато. Ако наистина падне от власт, на Иван Гешев ще му бъде потърсена съдебна отговорност.

Същото ще връхлети и Бойко Борисов, който се ползва с „благословията“ на главния прокурор и каквото и да стори, знае, че ще му се размине. При Кирил Петков обаче българското правосъдие ще отвори нова страница.

Бившият министър на икономиката дори вече е намерил главния прокурор, с когото ще смени Иван Гешев. Неговото име е Лозан Панов.

Източник/ци: Достоен! Кирил Петков хвърля Гешев и Борисов в затвора от раз

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!