Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Американците вземат цялата власт. Всички искат да са партия с янките - десарите при Радев, елитът при Герджиков и Панов

alt
Тримата фаворити в кандидат-президентскаката кампания са Румен Радев, проф. Анастас Герджиков и Лозан Панов.
 
И тримата са проамерикански кандидати - проф. Анастас Герджиков е проевропейски настроен, но кандадат-вицепрезидентът полк. Невяна Митева е "прокси" на Пентагона, не само заради съпруга си ген. Явор Матеев.
 
alt
 
Посланикът на САЩ Херо Мустафа и ген. Явор Матеев
 
alt
 
Бойко Борисов и ген. Явор Матеев
 
Прегрупирането на вота на балотажа ще реши изборите - който и да спечели, ще е президент, който ще работи за "синергията със стратегическия дневен ред на САЩ".
 
Проф. Герджиков не е привърженик на тази линия, но прие кандидат-вицепрезидент да му е полк. Невяна Митева, която е дама на БА и Пентагона - вижте снимките в ПИК.
 
Американците вземат цялата власт. Всички искат да са партия с янките - десарите при Радев, елитът при Герджиков и Панов.
 
Проруските кандидат-президенти - Костадин Костадинов, Волен Сидеров и Николай Малинов са подредени в "Б"-отбора.
 
Всъщност и те ще дадат принос в победата на проамерикански тандем - вместо да е ген. Румен Радев и Илияна Йотова, от които ще отнемат вот, може да е проф. Анастас Герджиков и Невяна Митева. 
 
Ключовата фигура в тези избори е полк. Невяна Митева - това е знакът на американците. Ако не спечели "агентът" на РУМО, ще е "нашето момиче".
 
bgsniper.com

Източник/ци: Американците вземат цялата власт. Всички искат да са партия с янките - десарите при Радев, елитът при Герджиков и Панов

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!