Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Как Румен Радев ще спечели изборите? Бойко Борисов внедри "агенти" в Комитета и напазарува щабове в големи градове

Как соченият доскоро като фаворит в кандидат-президентската кампания Румен Радев ще спечели изборите? Бойко Борисов внедри "агенти" в Инициативния комитет.
 
Лидерът на ГЕРБ напазарува и знакови фигури в щабовете на Радев в големите градове - София, Пловдив, Варна, Бургас и Стара Загора.
 
В София Борисов "проби" някои от най-важните фигури в щаба на Радев, същото е и във Варна - знакови изборджии вече работят за проф. Анастас Герджиков.
 
Бойко Борисов действа подривно - привлича топ изборджии от щабовете на Румен Радев с оферти за милиони. Лидерът е обявил задачата - "Радев вън!".
 
Засега министърът на вътрешните работи не успява да разкрие схемите, а се въртят милиони. Според източници от службите няма и да успее.
 
"Бойко Рашков се хвана за Цветан Китов. И като го отстрани от ДАТО, какво - цялата служба е на Бойко, милиони е инвестирал и не спира да разкешва", коментира източник от ДАНС. 
 
Според него Борисов разкешва и затова има успех, а Радев и Рашков използват ресурса на властта и ще загубят изборите. 
 
Превземането на щабовете на Румен Радев от Бойко Борисов е знак, че ГЕРБ ще спечели президентските избори. 
 
bgsniper.com 

Източник/ци: Как Румен Радев ще спечели изборите? Бойко Борисов внедри "агенти" в Комитета и напазарува щабове в големи градове

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!