Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Какво става? ПИК скочи срещу кандидата на ГЕРБ проф. Герджиков: Свързан е с проваленото НДСВ, кампанията му почва с лъжи

Медийното острие на ГЕРБ  – агенция ПИК, нападна остро кандидата на хунтата за президент проф. Анастас Герджиков, видя Narod.bg.

В серия дописки сайтът атакува ректора на Софийския университет, че е бил в управата на фондация „Новото време”, която впоследствие се отцепи от НДСВ, в компанията на любопитни и знакови личности.

Пик-овците, в разрез с партийната линия, наложена от Бойко Борисов, атакуваха злостно професора, че в политическото си минало имал такива партньори като шефа на БНТ Емил Кошлуков, бизнесмена и бивш енергиен министър Мирослав Севлиевски, бизнесмена Величко Клингов, бизнесдамата Росица Лисичкова, адвокат Виктор Токушев (син на бившия шеф на Конституционния съд Димитър Токушев) и пр.

Пред Narod.bg политически анализатор обясни, че вярната медийна агенция на ГЕРБ е кривнала от правата линия заради фракциите вътре в шайката, които продължават борбата си за надмощие с едничка цел да изритат Бойко от върха и го пратят в пенсия, а партията си избере нов лидер.

Една от водещите контраструктури вътре в ГЕРБ е категорично против Анастас Герджиков, защото членовете ѝ са убедени, че е прекалено отдалечен от глутницата.

Топ гербопитеците в тази фракция смятат, че кандидат-президентът им трябва да е строго партийна фигура и приписват тази грешка на своя лидер, който отдавна е трябвало да бъде изритан заради отказа да пусне властта на умен и добре приет сред другите партии лидер, който да измъкне ГЕРБ от тежката изолация.

Източник/ци: Какво става? ПИК скочи срещу кандидата на ГЕРБ проф. Герджиков: Свързан е с проваленото НДСВ, кампанията му почва с лъжи - Narod.bg

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!