Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Карбовски: Искам да попитам проф. Герджиков - какво мисли за нощните шкафчета на Борисов?

”У нас т.нар. интелектуалци продължават да дълбаят дъното и продължават да пристават на политици. Отсега искам да попитам проф. Анастас Герджиков - какво мисли за мебелите, за нощните шкафчета на Бойко Борисов. Ако той не отговори на въпроса за мебелите на Борисов, означава, че е продажен човек, който явно не вярва в корумпираността на партията, която го е издигнала”.
Това каза пред БНР журналистът Мартин Карбовски.

Според него "най-големият проблем е липсата ни на гръбнак", а "най-големият проблем на Герджиков е това, че е конформист". 

Борисов разпределяше ресурс по селата, във фирмите, инвестира в кметове и в техни роднини, това е в основата София да е друг свят, допълни Карбовски. 

"Нямаме алтернатива. Всеки играе за себе си... Харвардците са синдром на спасителя, всеки път искаме нещо ново, да ни хване окото, да се изплакнем, после да го изхвърлим. Това е политика на пластмасата. Ползваме един леген, той се понапука леко, ние го изхвърляме, защото има нов китайски или американската фирма за политически легени предлага още и още, но те не са нов вид, а същите изкорубени и дрънчащи неща". 

Журналистът подчерта още: 

"Трябва ни нова политическа система. Което стана през последните 12 години, имаме го благодарение на Мути. Ангела Меркел създаде това, което се случи у нас, сега тя се пенсионира, сега остава и Борисов да се пенсионира. Ние ще продължаваме да имаме проблеми с инфраструктурата, с парите, с инфлацията, с недостроените енергийни мощности". 

Карбовски коментира, че "в тази политическа сган няма ново лице". 

"Най-големият грях на Борисов е, че създаде прокълнатата публичност... Който има мнение, той бива удрян в главата с много тежки обувки". 

Източник/ци: Карбовски: Искам да попитам проф. Герджиков - какво мисли за нощните шкафчета на Борисов?

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!