Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Деси Радевa смачка Борисов като фас: Боли те, но винаги може и още!

Деси Радева разтърси България с откровени подигравки към Бойко Борисов!

Жената на Румен Радев не е по-малко настъпателна във войната с Бойко Борисов от своя съпруг. Десислава Радева обича да напада лидера на ГЕРБ и по този начин да го поставя на място, писа Budnaera.com.

Тя коментира факта, че през годините бившият премиер я е иронизирал и нападал, понякога и индиректно. Първата дама обаче никога не му е оставала длъжна.

„Има някаква причинена на подсъзнателно ниво болка при него. Явно много го боли от мен. Чудя се докъде може да стигне, но винаги може и още да паднеш надолу.“, категорична е Деси Радева.

Деси Радева срина Бойко Борисов

Тя отдавна е на мнението на съпруга си, че управлението на ГЕРБ е пагубно за нашата държава. Затова в момента е изключително щастлива, че Борисов вече не е на власт.

Припомняме, че Деси Радева неведнъж е осмивала Бойко Борисов във Фейсбук. Веднъж даже публикува песента на Цеца „Кукавица“, което беше намек именно към лидера на ГЕРБ.

„Борисов винаги води битки срещу мъжа ми, а не срещу политическите си опоненти. Той се страхува от него, защото вижда, че президентът го превъзхожда във всичко.“, отсича ген. Деси, както я наричат някои български граждани.

Според нея Борисов го боли, че народът не го иска и го свали от власт, тъй като вече не може да разграбва еврофондовете.

По убеждения Деси Радева е дясна, въпреки че мъжът й беше издигнат от БСП. Това говори достатъчно защо през последната година Румен Радев опита да завие надясно и от ляв вече е безпартиен.

Преди години жената на президента е била пиар в екипа на Слави Трифонов, който не крие десните си убеждения.

Можем да заключим, че Десислава Радева се надява властта да бъде взета от Кирил Петков и Асен Василев, които предлагат десен проект в лицето на „Продължаваме промяната“. Очаква се това политическо движение да новият фактор в родната политика.

Източник/ци: Деси Радевa смачка Борисов като фас: Боли те, но винаги може и още!

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!