Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Афера.бг: Брутална нагла демонстрация! Херо Мустафа и във „Военно разузнаване“! Радев превърна държавата в колония, дирижирана от американския посланик!

Н. Пр. Херо Мустафа – извънреден и пълномощен посланик на САЩ в България, посети Служба „Военно разузнаване“ (СВР). В срещата участваха министърът на отбраната Георги Панайотов, представители на посолството и ръководството на СВР, съобщиха от пресцентъра на военното ни министерство. Посланик Мустафа изрази благодарността си за отправената покана и възможността да посети за първи път Службата, гласи информацията.

По време на разговорите са обсъдени актуални теми от взаимен интерес. Изразено беше задоволство от високото ниво на двустранните отношения и готовността за задълбочаването и разширяването им, допълват от МО.

Министър Панайотов очерта съвременните предизвикателства за сигурността пред евроатлантическата общност и готовността за продължаване на съвместните усилия за преодоляването им.

От своя страна директорът на СВР бригаден генерал Венелин Венев потвърди решимостта на Службата за поддържане на устойчиво партньорство, като посочи, че посещението на посланик Мустафа се приема от българското военното разузнаване като израз на доверие между двете страни.“

След като нямаше министерство или Агенция, където Херо Мустафа да не стъпи и да се снима с де що Радев министър намери надупен, БЕЗУМИЕТО НА РУМЕН РАДЕВ, ИЗРЕЧЕНО В ЕДНО ИЗРЕЧЕНИЕ, ЧЕ „УПРАВЛЕНИЕТО НА ДЪРЖАВАТА ТРЯБВА ДА Е В СИНЕРГИЯ С ДНЕВНИЯ РЕД НА САЩ“ постигна брутални висини на позора!

Американският посланик ПОКАНЕН ВЪВ „ВОЕННО РАЗУЗНАВАНЕ“!

И ТОВА ПЛАСИРАНО В МЕДИИТЕ КАТО ГОЛЯМО ГЕРОЙСТВО И ПРОПАГАНДЕН ПИАР!

Вие нали разбирате, че тук вече НЯМА СУВЕРЕННА ДЪРЖАВА?!

Показно, демонстративно ни показват как са се продали, предали и нагъзили!

Такова нагло коленичене и продажническо поведение В ПОЛЗА НА ЧУЖДА ДЪРЖАВА нито едно управление не си е позволявало по такъв безогледен начин!

Посочете ни една държава, която да мандахерца „военното си разузнаване“ като курва пред чужд посланик!

РАДЕВ ПРЕВЪРНА ДЪРЖАВАТА В КОЛОНИЯ, ДИРИЖИРАНА ОТ АМЕРИКАНСКИЯ ПОСЛАНИК!

ОТВРАТ! СРАМ СИ, РАДЕВ, СРАМ!!!

Afera.bg

Източник/ци: АФЕРА.БГ | БРУТАЛНА НАГЛА ДЕМОНСТРАЦИЯ! ХЕРО МУСТАФА И ВЪВ „ВОЕННО РАЗУЗНАВАНЕ“! РАДЕВ ПРЕВЪРНА ДЪРЖАВАТА В КОЛОНИЯ, ДИРИЖИРАНА ОТ АМЕРИКАНСКИЯ ПОСЛАНИК!

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!